Home Najnovije Marin Ljubičić zanimljivo komentirao prodaju Stipe Biuka iz Hajduka

Marin Ljubičić zanimljivo komentirao prodaju Stipe Biuka iz Hajduka

185
0
Foto: Hajduk.hr

Hajduk je puno očekivao od Marina Ljubičića i Stipe Biuka na financijskom i sportskom planu. Ovih dana prodao je oba 20-godišnjaka bez da je ijedan od njih ostavio dublji trag u seniorskoj momčadi. Prvi je otišao u austrijski LASK za 2.5 milijuna eura, nakon što je kao napadač Hajduka odigrao 44 utakmice, postigao 9 i namjestio 4 gola.

Drugi je zatim prodan u američki Los Angeles za 6.5 milijuna eura, nakon što je kao krilni igrač za Hajduk odigrao 66 utakmica, postigao 6 golova i namjestio ih 8. Hajduk od Biuka može još zaraditi 1.5 milijuna eura bonusa ako mladi ofenzivac ostvari određeni broj nastupa te 20 posto od Biukove prodaje u treći klub.

Ljubičić i Biuk su generacija i veliki prijatelji, koji su zajedno prošli sve kategorije u Hajduku. I onda kada su trebali postati nositelji igre, prodani su. Ljubičić, koji je još ljetos otišao u Linz na posudbu, komentirao je Biukov odlazak u LA. “Sritno, brate moj. Jednog dana opet skupa”, napisao je uz zajedničku fotografiju dvojca u dresu Hajduka.

Previous articleL’Equipe: Lovren ima novi klub. Već je prošao liječničke preglede!
Next article(La scartaza) Fifi e Riri  e la aquila a tre teste come dir: Martora crepada, aquila resuscitada.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here