Home Mozaik Marko Grubnić pohvalio se luksuznim poklonom – novim automobilom: ‘Sretno sam dijete’

Marko Grubnić pohvalio se luksuznim poklonom – novim automobilom: ‘Sretno sam dijete’

493
0

Modni stilist na društvenim mrežama voli pokazati koliko ima, a sada se pohvalio novim limenim ljubimcem. Nije jasno je li riječ o poklonu ili sponzorstvu, ali Grubnić je to najavio spektakularno, baš kako samo on to zna

Stilist Marko Grubnić ne skriva kako živi luksuznim načinom života, a sada se pohvalio novim ljubimcem. Nije riječ o psu već o – automobilu. Poklon je stigao u njegovu garažu, bio je prekriven crnim plaštem i na sebi imao ogromnu crvenu mašnu. Iznenađenje mu je priredio, kako je napisao, Vlado.

“Hvala Vlado na potpunom doživljaju i iznenađenju”, napisao je na snimci koju je objavio na Instagramu te je uz to dodao kako je “sretno dijete”. Nije otkrio previše detalja, kojim je povodom dobio automobil na poklon, tko je misteriozni Vlado, ali niti o kojem je modelu riječ, no ne sumnjamo kako će u narednim danima reći više o tome. Budući da živi na visokoj nozi, u podcastu ‘nemoj me’, otkrio je kakav ima odnos prema novcu.

“Jako volim i cijenim svoj novac, nisam ga pronašao na cesti i zbog njega si mogu puno toga priuštiti. Što ga više trošim, to on više dolazi! Imam dobar odnos s novcem i mrzim nekulturna pitanja o njemu. Imam 40 godina, ako si neke stvari nisam mogao osigurati što sam onda radio sve ove godine. Isto tako, znam puno ljudi koji su enormno bogati, a znam da nisu sretni”, rekao je prije nekoliko mjeseci.

Priušti si luksuzna putovanja, markirane krpice, psima priređuje rođendane kakvih se ne bi posramile ni Kardashianke, a sve si je to omogućio napornim radom.

Previous articleBorna Ćorić pobijedio Rafaela Nadala
Next articleU Rijeci ukradena dva mopeda

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here