Home Sport Marko Livaja na ljeto seli u Rijeku!

Marko Livaja na ljeto seli u Rijeku!

2087
6
maxresdefault 2024 03 28T001911.988
foto: HNK Hajduk

U nevjerojatnom preokretu, jedan od najkontroverznijih nogometaša regije, Marko Livaja, donio je odluku koja je šokirala nogometni svijet – odlazi iz Hajduka u redove njihovog mrskog rivala, NK Rijeke!

Razlog za ovaj neočekivani transfer leži u uvredama i vrijeđanjima kojima je Livaja bio izložen od strane navijača Torcide i Hajduka nakon što je postalo očito da Hajduk neće osvojiti titulu. Livaja je osjećao da mu je potrebna promjena okoline i nove perspektive kako bi revitalizirao svoju posrnulu karijeru.

HNK Rijeka, koja je poznata po toleranciji različitosti, svom naprednom pristupu igri i uspješnom radu s igračima kojima je karijera zapela iz različith razloga, predstavljala je privlačnu opciju za Livaju. Predsjednik Rijeke, Damir Mišković, prepoznao je priliku za dovođenje kontroverznog napadača u svoj klub te je odmah pokrenuo pregovore koji bi se mogli realizirati već ovog ljeta.

Problem koji se pojavio u pregovorima leži u činjenicu da Livaja nije položio vozački ispit dok je frekvencija gradskih autobusa prerijetka za redovne Livajine dolaske na treninge. Međutim, gradski dužnosnici Rijeke najavili su pojačane napore kako bi riješili ove poteškoće i omogućili Livaji što lakšu integraciju u novu sredinu.

Očekuje se da će prihvaćanje Livajine odluke od strane navijača Rijeke biti izazovno, s obzirom na dugogodišnju međusobnu netrpeljivost i obostrane uvrede razmijenjene s Armadom. Ipak, Livaja je odlučan u svom naumu da se prilagodi novoj sredini i pokaže svoj nogometni talent u dresu Rijeke. Hoće li ova prvoaprilska vijest uspjeti osvojiti srca navijača Rijeke i opravdati povjerenje kluba, još ostaje za vidjeti.

6 COMMENTS

  1. 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂Kaže da mu je Rijeka odskočna daska za Ukrajinski Šahtar.Tamo će on pokazati Rusima indirektno “Tko je tko u Jugoslaviji”.😁😏🤣😂😂😂😂😂

  2. Treba smijeniti Mislava Karoglana,on je glavni krivaci dovesti Igora Tudora da trenira hajduk.I promjeniti cijeli sastav jedino Hajduk tako može bit prvak.Sa ovakvim Igračima ne može a i treba dovesti Brazilske igrače

  3. Mi takve u RIJECI NE ŽELIMO ni da nam budu ključni igrači da nam čuva ključeve od svlačionice…..😅🤣🤣🤣

  4. Hahahahahah da i mogo bi i Modric isto XD posto ni sam nezna di će ili šta će…”vrime je” za Modrica hahahahah
    Ovog nebi realno u Pomorac zvao kamo li u Rijeku pa makar igrali bez napadača cijelu sezonu XD

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here