Home Vijesti Matejev otac o Splićanki koju je zadnju nazvao: Vrlo je vjerojatna mogućnost...

Matejev otac o Splićanki koju je zadnju nazvao: Vrlo je vjerojatna mogućnost da je išao prema njoj!

2573
0

Matejev izjavio je za portal Index izjavio je kako je po njegovom mišljenju vrlo vjerojatna mogućnost da se Matej išao naći sa Splićankom koju je posljednju nazvao ili je potražiti te da je zato trčao prema restoranu Savanova. Premda su neki mediji objavili da je 27-godišnjak trčeći ulicama Beograda, osim u malom dijelu, vjerno slijedio navigaciju Google Maps prema Savanovi, i to rutu za automobile, to nije posve točno.

Matej jest krenuo rutom koju Google Maps daje kao uputu za automobile, no brzo je od nje odstupio. Pod Brankovim mostom prošao je tramvajskim tračnicama, a ne cestom, i nastavio je Karađorđevom koja je nakon mosta jednosmjerna i za automobile zabranjena u smjeru juga. Potom je skrenuo u Travničku i na križanju s ulicom Braće Krsmanović preko gradilišta Beograda na vodi stigao do restorana Savanova.

Ondje mu se gubi trag, no MUP Srbije je objavio kako se pozicije objekta koji je snimljen u Savi i za koji je teško identificirati radi li se o osobi, poklapaju sa signalom koji je davao Matejev mobitel. No vratimo se na Matejev boravak kod restorana Savanova koji je ključan jer je Matej ondje, pretpostavlja se, ušao u vodu.

Ono što je također zanimljivo je da je Matej, kada je došao do restorana, napravio krug oko njega, preskačući ogradu, kao da nekoga ili nešto traži. Treba naglasiti da je oko 1:50 kad je Matej stigao do njega restoran Savanova bio zatvoren. Nakon što je okružio restoran i vratio se s njegove prednje strane koja gleda na Savu, Matej se spustio stepenicama prema rijeci.

Nakon toga se vide kretnje za koje nije jasno što predstavljaju, a pojavile su se i neke teorije da se na snimci vidi još jedna osoba. No to su samo teorije. Snimka je takve kvalitete da se sa sigurnošću ne može ništa tvrditi barem iz onoga što na raspolaganju imaju mediji, no sigurno da je policija osim što raspolaže izvornom snimkom raspolaže i alatima za utvrđivanje onoga što se točno dogodilo na platou ispred Savanove.

Matejev otac je prije par dana Indexu rekao kako mu se čini važnim da se utvrdi što je točno na snimci kamere s terase restorana.

“Na snimci se ne vidi njegov ulazak u vodu i vide se neka micanja za koja ne mogu razjasniti točno o čemu se radi. Treba se razjasniti, to kamo se Matej spustio je širok prostor, mi vidimo samo jedan dio. Treba utvrditi vidi li se na snimci da je još netko bio tamo, ili je riječ o nečem drugom”, rekao je Nenad Periš.

Matejev otac je u više navrata naglašavao kako je Matej trčao usmjereno držeći se smjera, da je izbjegavao promet i, povrh svega, da je pokušao zaustaviti taksi. Kazao je kako sve to ukazuje da je Matej bio priseban i da je imao neko odredište.

Previous articleMladić (24) oženio baku sa 17 unučadi pa opisao svoju prvu bračnu noć: Najeli smo se, trajalo je dva sata
Next articleArgentinci: Dinamova želja ima koronu!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here