Home Vijesti Matejev prijatelj pokušao samoubojstvo na povratku iz Beograda, evo što se sve...

Matejev prijatelj pokušao samoubojstvo na povratku iz Beograda, evo što se sve događalo!

613
0

Matej Periš (27) bit će pokopan danas na splitskom groblju Lovrinac, a na istom mjestu pred njegovim očima pokopan je njegov najbolji prijatelj Ivor Alunić (26), koji je tragično preminuo tri mjeseca prije njega.

Matejevi prijatelji prolaze kroz užasno razdoblje

Kako doznajemo, prijatelji Mateja Periša jako su tužni jer su ga izgubili, a posebno im je teško što je on druga osoba iz njihova društva koja je preminula u kratkom vremenu.

Prema izvorima Kurira, šestoro prijatelja koji su s Matejem proveli posljednje sate života i koji su ga zadnji put vidjeli živog, prolaze kroz strašno razdoblje.

– Prva neizvjesnost dok je trajala potraga. Tisuću pitanja i potpitanja, razmišljanje o tome što mu se dogodilo, kamo je otišao i zašto. Izjave policiji u Beogradu i Splitu, te pritisak javnosti koji je bio ogroman. Jedan od njih je nakon povratka iz Beograda u Split, kako saznaje Kurir, pokušao počiniti samoubojstvo, ali su ga spasili – kaže prijatelj i dodaje da ih je jako pogodila spoznaja da se Matej utopio.

– Nemojte ni pitati kako su. Gotovo su se povukli. Od njih svi očekuju neke odgovore, a oni ih nemaju. Jednostavno, kobnih večeri zabavljali su se, veselili i družili, a onda je Matejnapustio klub. Nije im to bilo čudno, mislili su da je možda išao na wc ili da je išao s djevojkom. Kad su shvatili da ga nema, uspaničili su se i krenuli u potragu, koja je tragično završila 18. svibnja, kada je Matejevo tijelo izvučeno iz Dunava u Beogradu – objašnjava sugovornik.

Previous articleUkrajinci pripremili 25 tisuća vojnika za kontraofenzivu na Herson?
Next articleMilanović: Nije Ukrajina jedina kriza koja zaslužuje pozornost

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here