Home Najnovije Matija Starčević odveo Zamet do nove pobjede!

Matija Starčević odveo Zamet do nove pobjede!

970
0

U 7. kolu Lige za ostanak Zamet je ove subote dočekao Sesvete i u neizvjesnoj utakmici osvojio dva boda. Rezultatom 33:29 Zamet je odnio pobjedu na domaćem terenu te tako zauzeto 1. mjesto na tablici Lige za ostanak.

U prvom poluvremenu niti jedna ekipa nije uspjela ostvariti značajniju prednost. Dapače, igralo se gol za gol, a izjednačenja su se na semaforu redala iz minute u minutu. Takva neizvjesna, ali dinamična igra traje cijelo prvo poluvrijeme, a na odmor se ide rezultatom 13:14 u korist gostiju.

Početkom drugog poluvremena Sesvete su se izborile za prvu značajniju prednost pa je u 36. minuti rezultat 16:18 u korist gostujuće ekipe. U 38. minuti Zamet ponovno izjednačava, a nakon još jednog pogotka Sesveta, u 39. minuti Martinović i Lučin vode  Zamet u prednost. Utakmica se nastavlja u istom tonu iz prvog poluvremena pa se do 46. minute ponovno igra gol za gol. Ipak, nakon dva Glavaševa pogotka i jednog gola koji zabija Babić, Zamet osigurava prednost rezultatom 25:22. U 49. minuti zabijaju Starčević i Babić, a nakon tri uzastopna pogotka odličnog Starčevića, Glavaša i Lučina ekipa postaje sve optimističnija i nazire se pobjeda, obzirom da je rezultat 55. minuti 30:24. Na koncu, Zamet je odnio pobjedu rezultatom 33:29.

Kod Zameta su se istaknuli Matija Starčević i Filip Glavaš s osam te Tin Lučin sa sedam pogodaka. Kod Sesveta Darko Mršić je postigao sedam pogodaka.

U sklopu 8. kola Lige za ostanak Zamet gostuje kod Gorice, u subotu 11. svibnja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here