Home Sport Matjaž Kek: Evo zašto Oršiću nije dobio priliku u Rijeci!

Matjaž Kek: Evo zašto Oršiću nije dobio priliku u Rijeci!

635
0

Matjaž Kek je prije preuzimanja slovenske nogometne reprezentacije godinama radio u Rijeci i kroz njegove su treninge prošli mnogi igrači. Među njima i nekoliko onih koji bi mogli nastupiti u sutrašnjoj utakmici između Slovenije i Hrvatske.

Utakmicom u Ljubljani obje momčadi započinju kvalifikacijski ciklus za Svjetsko prvenstvo, a Kek je taj dvoboj najavio za Novu TV. Primijetio je da njegov tim natjecanje otvara s favoritom grupe, a onda nastavio biranim riječima govoriti o Luki Modriću.

”U reprezentaciji i u Realu nemoguće ga je zaustaviti, ali fokusirati se samo na jednog igrača uz toliko kvalitete bilo bi pogrešno. Nema se što filozofirati o Luki, u tim godinama nositi Real i Hrvatsku je veliki kompliment.”

Jedno ime se također provuklo kroz najavu. Mislav Oršić trenutačno je igrač o kojem se mnogo priča, ne samo zbog tri gola koje je za postigao Tottenhamu i tako eliminirao Mourinhovu momčad iz Europa lige. Ne tako davno za njega nije bilo mjesta u Kekovoj Rijeci.

”Pročitao sam da se to provlači. Mislav je tada bio u nekom drugom stanju, vraćao se nakon ozljede i teško mu je bilo garantirati u Rijeci veliku minutažu. Ali neka sam pogriješio, neka smo mi u Rijeci pogriješili. Meni je drago da se dokazao kroz težak put, nije bilo lako otići u tim godinama u Koreju. Ovo što sada radi je vrhunski u top ekipi kao što je Dinamo, s fantastičnim rezultatom koji su napravili”, rekao je Kek.

Previous articleStiže tableta protiv koronavirusa?
Next article351 no zaražena osoba, od petka postrojenje mjera u PGŽ?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here