Home Sport Matjaž Kek nakon Splita: Lijepo je na ovakav način ući u prvenstvo

Matjaž Kek nakon Splita: Lijepo je na ovakav način ući u prvenstvo

2071
0

kek1Matjaž Kek, trener Rijeke, imao je puno razloga za zadovoljstvo nakon utakmice u Splitu. Riječki nogometaši odigrali su odličnu utakmicu u kojoj je već u ranoj fazi bilo jasno da je Rijeka kvalitetniji suparnik.
– Lijepo je na ovakav način ući u prvenstvo, zasluženo smo pobijedili. Čestitam igračima dobro su odigrali, uvijek je lijepo pobijediti u Splitu. Kada iz pripremnog perioda uđeš s ovakvom pobjedom onda moraš biti zadovoljan. Ima tu još prostora za raditi, ali najvažnije je da smo pobijedili i da možemo u miru raditi dalje, rekao je Matjaž Kek nakon uvjerljive pobjede u Splitu.
– Split je bio opasan onoliko koliko smo mu mi dopustili. Naravno da uvijek može bolje i da možemo biti bolji, trudit ćemo se da kroz rad budemo kvalitetniji. Rad je taj koji donosi napredak, treba manje pričati i više raditi, ustvrdio je trener Rijeke.
Utakmicu su obilježili Marin Tomasov i Roman Bezjak.
– Pojedinci su bili podređeni kolektivu, golovi Tomasova i Bezjaka su plodovi dobre igre cijele ekipe. Ne volim izdvajati pojedince, ali drago mi je da se Bezjaku otvorilo, zaključio je Matjaž Kek.

Previous articleIvan Močinić u Rapidu: Ovo nije zbogom, već doviđenja (VIDEO)
Next articlePRESSING: Rijeka primjer akulturacije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here