Home Sport Matjaž Kek: Normalno da nakon svih tih šansi ne mogu biti zadovoljan...

Matjaž Kek: Normalno da nakon svih tih šansi ne mogu biti zadovoljan rezultatom

596
0

Matjaž Kek, trener Rijeke, očekivano nije bio zadovoljan ishodom Jadranskog derbija. Rijeka je kroz cijelu utakmicu bila bolji suparnik stvorivši nekoliko sjajnih prilika, ali Hajduk je na kraju zahvaljujući penalu u 87. minuti stigao do boda.

– Normalno da nakon svih tih šansi ne mogu biti zadovoljan rezultatom. Očekivano nervozna utakmica, puno borbe, duela. Na kraju je odluku donio netko tko je vidio što je vidio. Šteta, uložili smo puno truda i Hajduk i mi. Hajduku želim sretno u Bukureštu, a mi ćemo napraviti sve da se regeneriramo i da mi prođemo dalje, rekao je Matjaž Kek

– Rezultat nije realan, ali tko te pita za šanse. Hajduk je dočekao svoj trenutak, mi smo morali ranije iskoristiti prilike i riješiti utakmicu, ustvrdio je Kek pohvalivši Josipa Juranovića.

Naime, nakon jednog duela Ivanovskog i Čanađije, sudac Pajač dosudio je prekršaj za Hajduk iako je bilo evidentno da je prekršaj napravljen na igraču Rijeke. Umjesto ubačaja u kazneni prostor, Juranović je napucao loptu u gol aut.

– Potez Juranovića vraća vjeru u nogomet. Taj čin rekao je sve o ovoj utakmici, to je potez utakmice, zaključio je Matjaž Kek.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here