Home Sport Matjaž Kek: Treba uživati u ovim trenucima

Matjaž Kek: Treba uživati u ovim trenucima

949
1

Nije bilo pojedinca koji nakon utakmice u Koprivnici nije stisnuo ruku Matjažu Keku, treneru Rijeke i čestitao mu na pobjedi. Bila je to prva pobjeda Rijeke u Koprivnici nakon više od tri godine. Devedeset minuta sada dijeli Rijeku od ostvarenja snova svih navijača.
– Dali smo golove u pravim trenucima, iskontrolirali smo pritisak u nastavku utakmice. Ovo je vrijedna pobjeda jer uvijek nam je bilo teško igrati u Koprivnici. Napravili smo korak prema našem cilju, čestitam igračima na znanju i hrabrosti i naravno da je puno lakše igrati pred našim navijačima, ustvrdio je Kek.
Navijači su se već okrenuli utakmici protiv Cibalije u nedjelju. Trenutku kojeg sanja cijela Rijeka.
– Pred nama je finale, nedostaje nam još jedan korak. Treba ostati miran i koncentriran. Do nedjelje imamo četiri dana da se dobro pripremimo i rekuperiramo. Morat ćemo odraditi sve da igrače maksimalno psihički i fizički pripremimo. Dva kola su do kraja, matematika je jasna, dodao je trener Rijeke koji je još jednom pozvao na oprez.
– Savjet je da ostanemo mirni i koncentrirani. Neka igrače proslave pobjedu i okrenu se što prije utakmici koja slijedi. Treba guštati i uživati u ovom trenutku do kojeg smo se doveli, ali ne raditi budalaštine ili spektakle jer sport je takav da si najbolji tek kad je kraj, zaključio je Matjaž Kek.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here