Home Mozaik Medicinska sestra je ovo ubrizgala u tijelo prijateljima na zabavi: Njezin se...

Medicinska sestra je ovo ubrizgala u tijelo prijateljima na zabavi: Njezin se život sljedeći dan zauvijek promijenio

743
0

Medicinska sestra Catherine McGuigan iz Australije učinila je sebi medvjeđu uslugu u životu kada je na privatnoj zabavi htjela izgledati “cool” pred prijateljima.

Nakon što su popili sve čega je bilo alkohola u kući, Catherine i prijatelji poželjeli su konzumirati kanabis, pa čak i nešto jače od toga.

“Ponuda” tog tipa nije bila prejaka, no onda se Catherine sjetila da je u torbi, otkako je došla s posla, imala i injekciju za – konje!

S obzirom da je u slobodno vrijeme honorarni veterinarski radnik, uvijek nosi najbitniji pribor za životinje.

Znajući da injekcija za konje može biti poticaj i ljudima, ali i stvoriti kaos među njima, odnosno da nekome možda pozli, ipak ju je iskoristila za “sretan” nastavak zabave.

– McGuygan je donio injekciju konja iz automobila prijatelju koji je uzimao kokain s bocom od 100 miligrama ketamina. Zatim je pitala troje ljudi koliko su teški da im da pravu dozu. Na kraju im je poručila da o tome nikome ne govore jer bi mogla ostati bez posla – prenose novinari news.com.au riječi gostiju zabave.

Kako to obično biva, netko je “propjevao” jer su dvije od tri osobe koje su primile injekciju imale nuspojave i noć su završile u bolnici.

Catherine je ostala bez posla, izbrisana je iz registra australskih zdravstvenih radnika i kažnjena s 3000 dolara.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here