Home Mozaik Megaskandal na Eurosongu?! Nizozemac Joost se navodno potukao s članom izraelske delegacije!

Megaskandal na Eurosongu?! Nizozemac Joost se navodno potukao s članom izraelske delegacije!

124
1
netherlands 2024 joost klein 2
netherlands 2024 joost klein 2

Napetost na Eurosongu dosegnula je vrhunac nakon što se pojavila glasina da se nizozemski predstavnik, Joost Klein, nije pojavio na generalnoj probi za sutrašnje finale, izazivajući zabrinutost među milijunima fanova koji su ga smatrali jednim od favorita ovogodišnjeg natjecanja.

Društvene mreže su se užarile od špekulacija nakon što su se pojavile neprovjerene, ali uznemirujuće informacije o navodnom fizičkom obračunu između Kleina i izraelske delegacije. Prema tvrdnjama jednog korisnika platforme X, Klein je navodno udario člana izraelske delegacije nakon što su mu se rugali zbog smrti njegovih roditelja.

Iako je Klein već jučer imao sukob s Izraelcima na press konferenciji, ovakva eskalacija, ako se dogodila, zaista je neočekivana i izazvala je zapanjenost među obožavateljima.

Pojačana su se širile informacije da je Klein zbog navodnog incidenta diskvalificiran, no EBU (Europska radiodifuzna unija) još nije dala službenu potvrdu o tome niti o tome što se točno dogodilo. Iz EBU-a su samo potvrdili da istražuju incident.

“Trenutno istražujemo incident koji nam je prijavljen, a koji uključuje nizozemskog umjetnika. Do daljnjega neće biti na probama. Trenutačno nemamo dodatnih komentara i ažurirat ćemo informacije u dogledno vrijeme,” stoji u službenom objašnjenju EBU-a.

Dok se očekuje daljnji razvoj situacije, navijači i mediji su uznemireni iščekujući službenu potvrdu o sudbini Kleina i mogućim posljedicama ovog dramatičnog incidenta na Eurosongu.

1 COMMENT

  1. Odma je nacist i odma je holokaust u pitanju.Koji će k..ac israil,australci i gruzija na eusongu…onda može i Jordan i Dubai i Oman,pa i Iran i Kazahstan na EU p.čijadu.😂🤣😂🤣

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here