Home Mozaik Mia Negovetić objavila pjesmu Plešem sama: ‘Često se osjećam neshvaćeno’

Mia Negovetić objavila pjesmu Plešem sama: ‘Često se osjećam neshvaćeno’

387
0

Mia Negovetić predstavila je novu pjesmu pod naslovom Plešem sama. Glazbu i tekst potpisuje upravo Mia, dok je pjesmu aranžmanski oblikovao Srđan Sekulović Skansi.

“Pjesma govori o tome kako je artist često neshvaćen u društvu, odnosno kako ga se nikada ne razumije do kraja. Zato tekst i kaže da ‘plešem sama’, jer se često znam tako i osjećati po pitanju nekih stvari u životu, što je, naravno, normalno za sve nas, ne samo za umjetnike. Ono što sam htjela reći kroz pjesmu je da se nikada ne treba prilagođavati tuđim željama, već da u svemu treba ostati svoj, pa makar ‘plesali sami'”, izjavila je Mia.

Videospot s elementima sve prisutnije umjetne inteligencije nastao je u suradnji s Lumiere Productionom, redatelji su Artem Dushkin i Mateo Jurčić.

“U redu je biti drugačiji, biti svoj i imati svoje želje, snove i ciljeve. Danas često vidim pripadnike novijih generacija koji su od ranih godina opterećeni svojim izgledom, komentarima drugih, cyber bullyingom… Na kraju krajeva, takve probleme sam i ja imala, pa se zaista mogu poistovjetiti. Najdraži su mi oni koji se bore i ne daju na sebe, oni su za mene najveći pobjednici. Neka i dalje plešu sami, biti će sretniji nego da dopuste da ih drugi oblikuju. Drago mi je što još jednom imam priliku ispričati neku priču kroz svoje djelo”, zaključila je Mia.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here