Home Najnovije Milan je najvrjednija momčad u Serie A, Anti Rebiću pala cijena za...

Milan je najvrjednija momčad u Serie A, Anti Rebiću pala cijena za 15 milijuna eura

80
0

AC Milan je postao najvrjednija momčad u Serie A nakon osvajanja naslova prvaka Italije, objavio je Transfermarkt. Ukupna vrijednost Milanovih igrača je 522.4 milijuna eura, a slijede Juventus (520.9 milijuna eura) i Inter (514.7 milijuna eura).

Prije godinu dana vrijednost Milanove momčadi iznosila je 456 milijuna eura. Najviše je porasla vrijednost portugalskog napadača Rafaela Leaoa. On sada po Transfermarktu vrijedi 70 milijuna eura, a prije godinu dana vrijednost mu je bila 25 milijuna eura.

S druge strane, hrvatski nogometaš Ante Rebić jedan je od onih kojima je najviše pala vrijednost u proteklih godinu dana. Naime, Transfermarkt je nakon prošle sezone Rebića cijenio na 32 milijuna eura, a danas mu je cijena 17 milijuna.

Nije to veliko iznenađenje jer je nekadašnji hrvatski reprezentativac dobar dio sezone proveo oporavljajući se od ozljeda. U 29 utakmica zabio je tri gola, a za dva je asistirao. Činjenica da od završetka Europskog prvenstva ne nastupa za hrvatsku reprezentaciju također je utjecala na pad njegove cijene.

Previous articleMiletić: Ovo u Splitu je izopačeno, to koriste meštri tame za borbu protiv vjere
Next articleUništeni su svi mostovi u Severodonjecku

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here