Home Vijesti Milanović Jovanoviću potkresao krila?

Milanović Jovanoviću potkresao krila?

1121
6

Zamjenik riječkog gradonačelnika i saborski zastupnik SDP-a u zadnje je vrijeme vidno ublažio retoriku. Jovanović je u proteklim tjednima ušao u niz verbalnih polemika s članovima HDZ-a, saborskim zastupnicima prijetio svojim dolaskom na čelo ministarstva unutarnjih poslova, a stvar je kulminirala sukobom sa saborskim zastupnikom Antonom Manceom na rubu fizičkog obračuna.

Međutim, nakon tog događaja, Jovanović se potpuno primirio, gotovo je prešutio zadnju saborsku raspravu, a prošlog tjedna dogodilo se i potpuno nezamislivo. Jovanović je na sjednici svog Nacionalnog vijeća za praćenje provedbe Strategije suzbijanja korupcije pohvalio HDZ-ovog ministra branitelja Tomislava Ivića za redovita bezuvjetna mišljenja državne revizije u njegovom ministarstvu. Kako doznajemo iz dobro obaviještenih izvora, iza promjena u Jovanovićevom nastupu stoje ozbiljne primjedbe njegovih stranačkih kolega koji smatraju da je riječki saborski zastupnik svojim agresivnim istupima, na rubu govora mržnje, štetio interesima stranke. Među nezadovoljnima Jovanovićem su bili i neki saborski zastupnici SDP-a iz Primorsko-goranske županije pa je na kraju intervenirao predsjednik SDP-a Zoran Milanovića, a nakon čega se Jovanović primirio. (rd)

6 COMMENTS

  1. ja mislim da je evidentno da tip ozbiljnih problema s duševnim zdravljem. ako za većinu zanimanje treba proći liječnički pregled, ne vidim zašto ga ne bi trebali proći i političari.

  2. Jovanovićeva retorika ide samo k jednom cilju-borba za vlastiti probitak te postati jedan od ministara u budućoj Vladi ukoliko naravno izbore dobije SDP.

  3. Vidi ti malog Jovota što se prči.Porasla mu krila.Prije svega neka promijeni prezime iz Jovanović u Ivanović, pa ćemo dalje pričati.Da se nebi dečec slučajno iz SDP-a domogao kakve fotelje.Manje lajanja , više djelovanja.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here