Home Vijesti Milanović: Nepristojno je govoriti o Zlatku Komadini dok je još bolestan

Milanović: Nepristojno je govoriti o Zlatku Komadini dok je još bolestan

755
0

Ministru Zlatku Komadini nije bilo dobro, očito ima zdravstvenih problema i nije pristojno o tome sada govoriti – izjavio je danas u Bruxellesu premijer Zoran Milanović odgovarajući na novinarsko pitanje hoće li smijeniti bolesnog ministra.

Ministar pomorstva, prometa i infrastrukture već je puna dva tjedna na bolovanju nakon što je polovicom veljače primljen na gastroenterologiju KBC -a Rebro. Komadina je nakon hospitalizacije još na kućnom oporavku i premda je bilo najava da bi se u ponedjeljak trebao pojaviti na poslu, navodno će bolovanje produljiti za još tjedan.

Otvorena je i mogućnost da se Komadina zbog narušenog zdravlja povuče s ministarske pozicije, pa je logično da Milanović i SDP moraju ozbiljno razmotriti i tu opciju te pronaći novo kadrovsko rješenje. Navodno je za njegovu poziciju ambicije već pokazala sisačka županica Marina Lovrić Merzel, koja je i prije Komadinina imenovanja željela postati ministrica tog resora. No, u srazu s Komadinom nije imala šanse. Međutim, županica tvrdi da nije pokrenula kampanju za to mjesto.

– Ministar Komadina je moj kolega i prijatelj i laž je da sam išta učinila protiv njega – izjavila je Lovrić.(jutarnji.hr)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here