Home Vijesti Milanović: Putin stalno ponavlja to za nuklearno oružje. To nije glavni problem...

Milanović: Putin stalno ponavlja to za nuklearno oružje. To nije glavni problem (VIDEO)

100
0

Zoran Milanović komentirao je Putinovu najavu mobilizacije.

“Ovo je užasno opasna situacija. Natežem se i rječkam s onima koji su do jučer Putinu virili iz džepova sakoa”, rekao je Milanović. “Rusija mora toliko oslabiti da ne može napraviti ništa slično. Vidimo da ona uporno nastavlja… ”, kazao je.

“Meni preostaje jedino da nekako olakšam dušu, ali nisam zbog toga da bi olakšao svoju dušu i napravio štetu Hrvatskoj, pazim što govorim, ali između toga da ne govorim ništa i klimam glavom i da govorim nešto, izabrao sam da govorim nešto”.

Na pitanje ima li Hrvatska plan ako dođe do nuklearnog rata, Milanović je kazao da Hrvatska nije sudjelovala u ključnim odlukama.

“Niti smo Poljaci, niti smo upali u Ukrajinu, niti smo donosili ključne odluke. Ušli smo u NATO s primarnim ciljem da nas Amerikanci zaštite od barbarizma i opasnosti iz Beograda. Dakle, niti nas se pita niti dodatno sudjelujemo. Svaka odluka treba biti dobro balansirana. A ne da netko to koristi za osobni probitak”, rekao je.

“Ukrajina nije članica NATO-a… Ne možemo se obećavati svakome”, rekao je Milanović.

“A za nuklearno oružje, Putin to svako malo ponovi, ali ja to ne vidim kao glavni problem u ovom trenutku, ali vidim problem da Rusija ekonomski nije slomljena a trebala je biti u par mjeseci, dogodilo se upravo suprotno”, rekao je Milanović.

Previous articleNakon najave mobilizacije u Rusiji, rasprodane avio karte za let Moskva-Istanbul
Next articleEurojackpot i Joker – kombinacija za čak četiri dobitka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here