Home Vijesti Milanović: Slovenci će blokirati Hrvatsku za Schengen? Zeznut će sami sebe!

Milanović: Slovenci će blokirati Hrvatsku za Schengen? Zeznut će sami sebe!

216
0

Predsjednik Republike i vrhovni zapovjednik Oružanih snaga Republike Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na obilježavanju 31. obljetnice osnutka 2. gardijske brigade Gromovi i dodjeli beretki pripadnicima 2. mehanizirane bojne Gromovi.

Nakon toga je dao izjavu za medije.

Govorio je o proširenju NATO saveza te je rekao da on i premijer Andrej Plenković trebaju biti jedinstveni. “Tada bi nas shvatili ozbiljno.”

“Ja nemam izbora, moram se boriti za elementarna prava Hrvata u BiH”, kazao je predsjednik Milanović.

Odgovorio je i Jandrokoviću. “Odgovaram grubo onima koji vrijeđaju i provociraju, drago mi je za taj suzdržani ton. Ali, to me neće uspavati. O čemu se radi? Nije pitanje mudrosti već nacionalnih intersa. Ja predstavljam Hrvatsku i Hrvate. Neodgovorno je da netko tko vdoi hrvatsku državu da ne koristi sve instrumente koje mu stoje na raspolaganju. Izmjena izbornog lopovluka u BiH je bankarska garancija.”

“Rusija me se ne tiče, ja pomažem sebi”, dodao je, refereirajući se na izjavepredsjednika Sabora.

“Mi se ponašamo kao da nismo država. Nisam mudar, prijek sam, nagao, neobuzdan, ali borim se za svoje, a ti mudruj i idi u Finsku na izbore”, poručio je Milanović.

“Nisam ja mudrac, starac, već hrvatski predsjednik”, dodao je.

Kazao je da nema nikakvih informacija o Hrvatu kojeg su zarobili Rusi.

Govori o Banožiću i njegovo aferi s državnim nekreninama.

“Razina gorljivosti i srčanosti kojom je Banožić pristupio zaštiti pojedinaca trebala nam je ’91.. Da smo bili tako gorljvi, a bili smo, Srbi ne bi došli do Dunava. Čovjek se ubio da zezne državu i da pomogne nekome tko vara državu”, kazao je Milanović.

“Što takav čovjek radi na slobodi, a kamoli u vladi?”, upitao je pa se osvrnuo na oporbu za koju kaže da nije otvorila tu temu. “ili je poslovno nesposoban ili je kriminalac.”

“Banožić je trebao odavno odletjeti, ne zato što je sramota za sustav, nego zato što je sramota za Hrvatsku. “To nas moralno upropaštava, kao naš odnos s braćom i sestrama u BiH”, rekao je.

Hoće li Slovenija blokirati Hrvatsku za Schengen?

“Ha, zeznut će sebe. Uvijek kada dolazi neka lijeva vlada kad dolazi s impulzivnom podrškom želi biti nacionalna. Žele pokazati da su Slovenci i da nisu mekani. Meni su Slovenci najbliži”, rekao je.

“Fince je naprosto nemoguće šokirati. Oni su introvertirani, to je dobro”, rekao je.

Previous articleZakon o pobačaju nije prošao, SDSS i HSLS glasali sa SDP-om, Most i Suverenisti spašavali HDZ!
Next articleŠok iz Turske: Erdogan najavio veto na ulazak Finske i Švedske u NATO!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here