Home Vijesti Milanović: Srbi da kupe triput više oružja opet su bezopasni, a Ukrajina...

Milanović: Srbi da kupe triput više oružja opet su bezopasni, a Ukrajina je strašno naoružana

140
0

“Mađarska je kao svoj interes prepoznala uvoz ruske nafte .Zašto ne uvedu plinski embargo? Sankcije ne funkcioniraju, niti je rublja pala, niti Rusija to osjeća. Cijenu će platiti europski građani, Putin će se zadovoljno smješkati, i to je to, to je realnost.

Nije Hrvatska ključna, Hrvatska je nebitna. Zaradit ćemo neku lipu na protoku nafte.”

O Ini
Ina je ubijena kao proizvođač. To je politika tvrtke majke. Inu je Hrvatska prodala. Dobro je dok se držimo na ovom postotku vlasništva koje imamo. Samo vlasništvo nad Inom neće promijeniti ništa, ali Plenković je obećao da ćemo je kupiti pa neka to napravi. Ja takvo suludo obećanje nisam dao.

O izjavama Brnabić
Ne komentiram to, njezine izjave nemaju nikakvu političku težinu.

Vučić se sad mora boriti s nekakvim fantomima, bijega od Putina, Vučić je pregazio neke temelje vjere srpske vanjske politike, zadnjih 20, 30 godina oni su si predobri, Vučić je stavio nekakvu crtu, nije uveo sankcije, ali nisu si više tako dobri.

O srpskim optužnicama

Samo da dam usporedbu. Jezik bez usporedbi je suh nikakav, Plenkovićev. Kao da sad Hrvatska sad izmijeni krivični zakon i uvede nadležnost za kaznena djela počinjenja u Srbiji, to radi Srbija, ona si je uzela pravo da bude lokalni Haag, puno gore od toga, da praktički bez prostornog i vremenskog ograničenja, podiže optužnice dovijeka, sutra će to biti Hrvatska, preksutra Švicarska. Dovode nas u situaciju da mi mijenjamo svoje zakonodavstvo. Kad bi se sve države tako ponašale, svijet bi propao, ionako je na rubu.

Ja znam što Vučić danas gleda, gleda napredovanje ruske vojske i svaki dan bilježi i ako to krene u smjeru u kojem ide on će za mjesec dana biti jači. Kupuje vrijeme, Kao što Izetbetović kupuje vrijeme.

Prema njegovom mišljenju situacija se stabilizirala i kupuje vrijeme.

Jesu li opasne izjave Brnabić?
To je opasno za Srbiju, Rusije nema da im pomogne niti im treba ruska pomoć, Oni da kupe triput više oružja opet su bezopasni, Jer Hrvatska je u NATO-u.

Ukrajina je strašno naoružana.

Ako si dio jakog saveza popot Hrvatske onda nema brige. Politika Beograda je prije svega štetna za Srbiju, mi ćemo to samo stresti kao prhut s ramena.

Zašto nije bio na svečanosti povodom Dana državnosti?

Pogledajte što sam rekao prošlih godina, To nije Dan državnosti, to je nasilje, to je buling nad običajima. Ukidanje iz osobnog kaprica, jednog običaja, Dan državnosti se obilježavao 25. lipnja to je dan kad je Sabor donio odluku o razdruživanju. Mudrošću tada Ive Škrabala ali i velike saborske većine 2002. promijenjeno, određen je taj datum i o povratku na staro nisu ništa poduzimali niti Sanader niti Karamarko. I Plenković, koji je fake, koji nema veze s HDZ.om, promijeni taj datum, i tako smo mi dobili stari Dan državnosti koji nema veze s Danom državnosti.

Previous articlePolicija izrešetala crnkinju jer nije htjela leći na tlo: ‘Ne mogu, trudna sam!‘
Next articleVIDEO: Bull terijeri napali i ozlijedili ženu i njenog psa, građani snimili uznemirujući incident!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here