Home Mozaik Mile Kekin iza rešetaka?

Mile Kekin iza rešetaka?

286
0

Mile Kekin, pjevač Hladnog Piva u Rijeci je prije nekoliko dana završio iza rešetaka. Nije riječ o velikoj pronevjeri, nego o činjenici da je postao špijun, Štoviše šef tajne službe.

Nije ga uhapsila riječka policija za vrijeme nastupa u Klubu mladih, već su ga uhapsili mladi glumci iz Underground filma AGENT 010, čiji se drugi dio već snima, nakon što je prvi pobrao odlične kritike na premijerama Rijeci i Zagrebu. Kako su mjere koje su vladale proteklih mjeseci spriječile da ovaj zanimljivi detektivski film vidi više zainteresiranih, Udruga Spirit kroz čije se radionice sa mladima s poteškoćama filmovi stvaraju, odlučila je ponuditi Internet premijeru, za koju se možete prijaviti OVDJE 

Mile je sa zadovoljstvom podržao ovaj zanimljiv projekt, kao i Šajeta i Lucio Slama u prvom dijelu, te prije tonske probe koncerta odradio imrpoviziranu malu ulogu, defacto se prvi puta suočavajući sa radnjom u koju se mora uklopiti, dok je, kaže, prvim dijelom filma oduševljen, pa mu nije bilo problem pokloniti povjerenje i vrijeme.
Glavne uloge ovog 25 minutnog trilera, koji se polako pretvara u franšizu, su Dorian kao Agent 010, Tea kao Barska Mušica, Toni kao mafijaš Al Patone, i Dora, zavodljiva Esmeralda.
Očekuje se još nekoliko zanimljivih gostovanja poznatih osoba, ipak, svi se slažu kako su glavne zvijezde ipak mladi glumci Spiritove škole. Provjerite.

Previous article‘Jugoslaven’ okrenuo janjca u dvorištu. Prestravljeni Švicarac ga napao pijukom i aparatom za gašenje požara
Next articleSun: Kovačića su treneri molili da sjedne na klupu. Išao je reagirati na provokacije

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here