Home Vijesti Miletić osudio teroristički napad na Izrael pa razbjesnio sljedbenike koji simpatiziraju Hamas!

Miletić osudio teroristički napad na Izrael pa razbjesnio sljedbenike koji simpatiziraju Hamas!

212
0

Saborski zastupnik Marin Miletić privukao je pažnju javnosti jučer svojim nedavno objavljenim javljanjem iz Izraela, gdje je trenutno u izaslanstvu hrvatskog Sabora. U još jednom perfomansu u kojem je uglavnom snimao sebe umjesto poprište maskra, Miletić je osudio teroristički napad na Izrael uspjevši u svoju poslanicu ugurati i četnike i ubojstvo nerođene djece mitraljezom.

Međutim, svojom objavom razljutio je velik dio sljedbenika na društvenim mrežama koji simpatiziraju Hamas. Mrze oni i muslimane, ali globalizam, Amerika i Židovi su im ipak posebna crvena krpa. Donedavni vjerski fanatik popljuvao je vjerske fanatike iz Hamasa očito ne shvaćajući kakvih su mu stavova fanovi koje je skupljao u dosadašnjim ultrapopulističkim istupima.

Naime, Miletić u posljednje vrijeme igra na sigurno. Orijentirao se na petinu biračkog tijela nižeg kvocijenta inteligencije zadojenog teorijama zavjere, gdje nema nikakve političke konkurencije. Problemi za Miletića sada nastaju kada nekom problemu pokuša pristupiti razumno.

Previous articleVIDEO: Palestinac slavio ispaljivanje Hamasovih raketa, ubrzo objavio video kako plače u bolnici
Next articleRijeka protiv Verone ipak na Rujevici

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here