Home Vijesti Ministarstvo obrazovanja: S gnušanjem odbacujemo Miletićeve insinuacije o pedofiliji

Ministarstvo obrazovanja: S gnušanjem odbacujemo Miletićeve insinuacije o pedofiliji

80
0

Ministarstvo znanosti i obrazovanja (MZO) reagiralo je na izjavu saborskoga zastupnika Mosta Marina Miletića, koji je u saborskoj raspravi učitelje i profesore optužio za pedofiliju, te s gnušanjem odbacilo njegove insinuacije dodavši da očekuju njegovu brzu ispriku.

“Kao Ministarstvo koje vodi brigu o zaštiti više od 100.000 zaposlenika u odgojno obrazovnim ustanovama dužni smo reagirati na optužbe saborskog zastupnika Mosta Marina Miletića koji je učitelje i profesore optužio za pedofiliju”, ističe MZO.

Podsjetimo, Miletić je u saborskoj raspravi, reagirajući na izlaganje zastupnice Glasa Anke Mrak Taritaš u kojem se osvrnula na zataškavanje pedofilije u crkvi, rekao da je “zanimljivo da najviše pedofila ima među trenerima, među učiteljima, među profesorima, a onda, nažalost, ima i među različitim duhovnim pastorima, svećenicima i tako dalje”.

“S gnušanjem odbacujemo ovakve i slične insinuacije nezabilježene u hrvatskom javnom prostoru te vjerujemo da će se uvaženi saborski zastupnik vrlo brzo ispričati svima koje je svojom izjavom optužio i uvrijedio”, poručuju iz MZO-a.

Previous articleSrpski olimpijac: Po ulicama sam govorio da navijam za Hajduk ali moja ljubav je Crvena zvezda
Next articleDjevojčica čiji je otac zbog antiratne poruke osuđen na 2 godine zatvora poslala poruku iz sirotišta: ‘Tata, volim te’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here