Home Mozaik Miša Grof na dan Vidojevog rođendana došao na njegov grob: Jedva govori,...

Miša Grof na dan Vidojevog rođendana došao na njegov grob: Jedva govori, Nikoline Pišek nigdje nema

211
0

Viktor Ristović, poznat po nadimku Miša Grof, ne prestaje tugovati nakon smrti sina Vidoja Ristovića, a današnji dan za njega je posebno emotivan jer bi njegov sin jedinac napunio 44 godine.

Miša je danas otišao na groblje s članovima obitelji, a kako otkriva, Vidojevu udovicu Nikolinu nije upoznao, pa tako ni njegovu unuku Unu Sofiju.

Nikolina Pišek danas je objavila fotografije s proslave rođendana Vidoja ranije, ali nije posjetila suprugov grob kao ostali članovi njihove obitelji.

Vidojev otac Miša Grog otkrio je da je bio na groblju, ali da je na današnji dan vidio samo svoju stariju unuku Mateu, koju je njegov sin dobio u prvom braku sa suprugom Lanom:

– Na groblju smo – odmah je rekao Miša i dodao:

– Vidio sam Matea, on je tu da… Ali nisam vidio Unu, nije došla, ne znam, možda će i Nikolina kasnije. Ne znam ni da li su u Beogradu – jedva je rekao Vidojev otac, dodajući da nema kontakta sa bivšom snahom:

– Ja sam bio u Zagrebu, a Nikolina je tada bila u Beogradu, nismo se sreli i nemamo kontakt – kratko je izjavio Ristović.

Podsjetimo, Vidoje Ristović, poznati povjesničar umjetnosti, preminuo je 8. svibnja od posljedica upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog porijekla.

Nakon njegove smrti, Vidojev otac Vitor Ristović, javnosti poznatiji kao Miša Grof, započeo je medijski rat s Nikolinom, čak ju je optužio kao glavnog krivca za gubitak sina. Miša je također u nekoliko navrata rekao da stan u kojem su živjeli Nikolina i Vidoje pripada njemu, a ne njegovom pokojnom sinu.

Previous articleSrpska pjevačica nakon raskida s Mateom Pavlovićem: Volim sportaše ali želim nekoga tko će mi parirati intelektualno!
Next articleDinamovi navijači zbog par tisuća eura ostaju bez prijenosa Dinama protiv Shkupija

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here