Home Sport Mišković: Moja kompanija je imala novac za Kantridu, danas više nema…

Mišković: Moja kompanija je imala novac za Kantridu, danas više nema…

4472
0

Damir-MiskovicDamir Mišković, čelni čovjek NK Rijeke zbog poslovnih obaveza neće biti u Zagrebu, maksimirski derbi najavio je u intervjuu za Jutarnji list.
– U Zagreb dolazimo skromno i ponizno, ali kao i na svaku drugu utakmicu u Hrvatskoj, dolazimo po pobjedu i tri boda, poručio je iz Arabije.
– Subotnja utakmica bez obzira na ishod neće odlučivati o prvaku. Budimo ponizni, razveselimo Hrvatsku dobrim nogometom, a ja sam uvjeren da Rijeka to može. Sve ostalo su floskule i nabrijavanje atmosfere, smatra Mišković kojeg ne brine izostanak kažnjenog Andrijaševića.
– On nam puno znači ali imamo igrače koji ga mogu nadomjestiti. Ne sekiram se zbog toga, tko istrči, mora dati sve od sebe, samo tako možemo do pozitivnog rezultata.
Mišković je odgovarao i na pitanje može li titula prvaka ubrzati izgradnju novog stadiona na Kantridi…
– Kantrida nema ama baš nikakave veze s prvim ili drugim mjestom, Kantrida će se graditi kada dobijemo sve potrebne dozvole i nađemo investitore. Moja kompanija je svojedobno imala navac za gradnju stadiona, danas taj novac nemamo, ali kada bude gotova dokumentacija, mi ćemo naći investitora, i to, ponavljam, nema veze s naslovom prvaka. Želimo graditi ali moramo znati što smijemo graditi…

Previous article‘Snježna bajka’ – zimska fantazija u kazalištu
Next articleDinamo – Rijeka: Servisne informacije za navijače

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here