Home Sport Mišković o izraelskim ulagačima: Bujna mašta je jedno, a realnost ipak nešto...

Mišković o izraelskim ulagačima: Bujna mašta je jedno, a realnost ipak nešto drugo!

476
0

Tema dana na Kvarneru je informacija o ozbiljnoj zainteresiranosti izraelskih investitora za ulaganje u Rijeku. Prema istom izvoru, riječ je o izvorno izraelskom ulagaču kojega zanima kupovina tvrtke Jadran hoteli u vlasništvu Ivana Franolića i HNK-a Rijeka u većinskom vlasništvu Damira Miškovića.

Medijske napise za dnevnik 24sata komentirao je sam Mišković:

– Bujna mašta je jedno, a realnost ipak nešto drugo. Nek’ piše tko što hoće, ali istina je ova: i Avram Grant i ja imamo adresu i u Dubaiju. Često smo u istom gradu i nađemo se, razgovaramo i o nogometu i o businessu. Ovo ljeto smo se npr. našli i razgovarali u Opatiji – priča Mišković.

– Taj se kontakt održava godinama, ljudi misle ako nekog jednom vide s nekim na kavi da je sve riješeno u pet minuta, a realnost je svakakva samo ne takva. Istina je da s Izraelcima pregovaramo i to ozbiljno, ali ne o prodaji bilo čega nego o: partnerskom investiranju u izgradnji nove Kantride. To jesu ozbiljni pregovori o detaljima kojih ne mogu govoriti jer, kako sam rekao, tako ozbiljni projekti se ne rješavaju preko noći.

Dokapitalizacija ili prodaja kluba, za veći i jači budžet?

– Ma pomalo, sad sam vam rekao o čemu se zaista pregovara. Sve drugo je poslovna tajna o kojoj ne smijem javno govoriti. Svatko ima pravo nagađati pa onda i pisati, znao o čemu se radi ili ne. Vi i vaši čitatelji sada znate istinu. Bude li konkretnih i jasno definiranih novih pomaka rado ću o tome obavijestiti riječku i hrvatsku sportsku javnost – rekao je Mišković.

Previous articlePar si je na bizaran način osigurao osobni prostor na plaži, fotku je lajkalo više od 3 tisuće ljudi
Next articleOdveo kćeri na večeru pa ih ubio ispred hotela: Od poziva dispečeru ledi se krv u žilama

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here