Home Sport Miškoviću za Ivanovića i Jankovića već nude 12 milijuna eura?!

Miškoviću za Ivanovića i Jankovića već nude 12 milijuna eura?!

501
0

Rijeka je ovog ljeta zaradila 6.5-7 milijuna eura od prodaja Frigana i Ampema u Belgiju tj. Tursku. Riješila se balasta raskidom ugovora sa sedam-osam igrača koje Jakirović nije vidio u svojim planovima, a dovela Ivanovića, Pašalića, Fruka, Jankovića, Radeljića, Ilinkovića, Petroviča, Čabraju…

Naravno, priči sigurno nije kraj što se ovog mercata tiče, predsjednik Damir Mišković godinama ponavlja kako su ‘Svi na prodaju jer klub od prodaje igrača živi’, ali istodobno ističe i kako se: ‘Neće prodavati po bilo koju cijenu niti sudjelovati u licitacijama’!

Prema informacijama koju su nam (barem zasad – neslužbeno) potvrđene i iz inozemnih i iz klupskih izvora, na stol riječke uprave legle su ponude za dvojicu ofenzivaca koji su tek ovog ljeta postali igrači Rijeke: Franju Ivanovića i Niku Jankovića, dečke koji su u sezonu usprintali s rafalnom paljbom golova i asistencija.

I to ne bilo kakva ponude nego, zbrojeno, 11-12 milijuna eura. iz klubova Lige petice. Iznos koji zatvara godišnji klupski budžet, ali i iznos na koji je Rijeka odgovorila sa: ‘Hvala, ali ti igrači – nisu na prodaju’!

Naravno, na mercatu se stvari mogu promijeniti, ne u jednom dan nego u jednoj minuti, ali Miškovićeva jasna poruka ponovljena je po stoti put: ‘To što nekoga možemo, ne  znači da ga i moramo prodati’.

Ako Ivanović i Janković sad vrijede svaki po 5-6 milijuna, koliko će tek vrijediti na polusezoni ili sljedećeg ljeta?!(24 sata)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here