Home Mozaik Missica priznala da je bila sa 100 muškaraca pa sad ima ovaj...

Missica priznala da je bila sa 100 muškaraca pa sad ima ovaj problem: Htio je da mu dam jednu stvar, to je sve što je tražio!

251
0

Bivša Miss Velike Britanije, April Bunbury, izjavila je da je odustala od traženja ljubavi nakon što je izašla sa 100 muškaraca. 32-godišnja “kraljica ljepote” kaže da nitko nikad ne razgovara s njom i da svi muškarci koji joj se sviđaju nestanu već na četvrtom spoju, a da stvar bude gora, April je dizajnerica vjenčanica – okružena mladenkama koje se stalno pitaju zašto nije udana.

– U poslu sam okružena budućim mladenkama i pitaju me jesam li udana, a kad im kažem da nisam, uvijek kažu: “Zašto ne?” Kao da je sigurno! Do sada sam bila na više od sto spojeva i s tim sam službeno gotova – kaže.

Istaknula je da joj “muškarci ne prilaze u barovima te da ih je pokušala upoznati putem interneta”. Podijelila je i svoja loša iskustva, a kako kaže, ono u kojem ju je frajer pokušao odvući u krevet najviše ističe:

“Izašao je sa mnom i rekao da mu “treba malo”. Znala sam kakve su mu namjere i ne bih ga pustila ni nakratko. Mislio je da će to moći tek tako!”

Bilo je i onih koji su se samo htjeli pohvaliti izlaskom s djevojkom, kao i onih koji nisu htjeli sudjelovati u plaćanju večere.

Previous articleHrvatska nakon velike drame s Estonijom na korak do osmine finala Eurobasketa
Next articleS 13 godina ga je upoznala na internetu, oteo ju je: ‘Svukao me i rekao – Ovo će ti biti teško, plači’

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here