Home Sport Misteriozna smrt: Upao je na teren i udario zvijezdu Manchester Cityja, a...

Misteriozna smrt: Upao je na teren i udario zvijezdu Manchester Cityja, a sada je pronađen mrtav

50
0

Paul Mitchell, navijač koji je postao “slavan” po tome što je 2019. upao na teren na utakmici Birminghama i Aston Ville te s leđa udario Jacka Grealisha, pronađen je mrtav. Bile su mu tek 32, a iza sebe je ostavio troje djece. Obitelj je potvrdila smrt ne ulazeći u detalje.

– Bez njega više neće biti isto – kratko je kazala njegova majka.

Mitchell se proslavio na derbiju između Birminghama i Aston Ville, u to vrijeme drugoligaša. U desetoj minuti je upao na teren i udario kapetana Ville prije nego što su ga igrači i redari uspjeli svladati, a potom predati policiji. Osuđen je na 14 tjedana zatvora, no odslužio je samo četiri prije nego što je pušten na slobodu.

– Bilo je to najboljih mjesec dana u mom životu. Iako naravno da mi je drago što sam vani, bilo je teško biti daleko od obitelji – kazao je Mitchell koji nije pokazao kajanje zbog svoga postupka.

– Nisam spreman o tome razgovarati. Ne ispričavam se nizašto – rekao je po izlasku iz zatvora.

Određena mu je i zabrana od deset godina dolaska na utakmice Birminghama koju je, međutim, prekršio u travnju prošle godine. Iako pitanje je bi li uopće bio i primjećen na tribini da gol Birminghama nije proslavio tako što se opet spustio na teren. Zbog kršenja zabrane je osuđen na još šest tjedana zatvora.

Previous articleHajduk zbog bizarnog UEFA-inog pravila ostao bez kapetana za utakmicu s Milanom
Next articleNadzorna kamera snimala pas kako radi nevjerovatnu stvar s dječakom: Svaki dan u isto vrijeme, da li je moguće? (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here