Home Vijesti Misterij s Krka: Slovakinja se i dalje ničega ne sjeća!

Misterij s Krka: Slovakinja se i dalje ničega ne sjeća!

324
0

Slučaj misteriozne Slovakinje na Krku čiji je identitet utvrđen nakon desetak dana, zaintrigirao je hrvatsku javnost. O strankinji koja nije znala tko je i odakle je, osim tečno govoriti engleski, raspisali su se i strani mediji, a nakon puno dojava i informacija koje su stigle policiji, u srijedu se konačno saznalo kako je riječ o Danieli Adamcovoj.

Žena se i dalje nalazi u riječkom KBC-u i za sada se i dalje ničega ne sjeća. O svemu je obaviještena njezina sestra, a Veleposlanstvo Republike Slovačke bavi se pravnim pitanjima oko povratka u Slovačku. Iz riječkog KBC-a kažu da joj je stanje stabilno.

‘Bolesnica je još uvijek kod nas na bolničkom liječenju. Mogu reći da je medicinski stabilno i da u suradnji sa drugim nadležnim institucijama da se radi na daljnjim pravnim postupcima kako bi se u interesu bolesnice postiglo najbolje – njeno vraćanje u matičnu zemlju. Što se tiče zdravstvenog stanja, pacijentica je u dobrom stanju i spremna za otpust’, kazao je ravnatelj riječkog KBC-a Alen Ružić za RTL Danas.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here