Home Vijesti Misteriozna smrt Magdalene u Egiptu, jezivi snimci kruže mrežama: ‘Dođi i izvuci...

Misteriozna smrt Magdalene u Egiptu, jezivi snimci kruže mrežama: ‘Dođi i izvuci me’ (VIDEO)

88
0

Magdalena Zuk, 27-godišnja kozmetičarka iz Poljske, skočila je u smrt na odmoru u egipatskom ljetovalištu Marsa Alam 29. travnja 2017. godine.

Tragedija se dogodila samo tri dana nakon što je stigla u Egipat. Prvotni planovi za odmor uključivali su njezinog dečka Marcusa, ali zbog problema s putovnicom on joj se nije mogao pridružiti. Magdalena je svog dečka o putovanju obavijestila tek 7 sati prije leta jer je trebalo biti iznenađenje.

Putovanje je već bilo plaćeno i nisu mogli dobiti povrat niti prodati karte, pa je Magdalena na kraju otišla sama. Trebao je to biti pravi opuštajući odmor, no od prvog dana počeo se događati niz čudnih događaja koji su na kraju završili njezinom smrću.

Magdalena je odletjela u Egipat 25. travnja 2017. Rezervirala je boravak u “Three Corners Ekuinok Beach Resort” s 4 zvjezdice. U izvješćima posjetitelja hotela stoji da se Magdalena od samog početka čudno ponašala.

Sjedila bi i mirno pila sama, onda bi odjednom čavrljala i igrala se sa svima, pa bi opet šutjela. Drugi gosti su izjavili da je pitala gdje joj je dečko kao da je bio tamo s njom.

Njezina je obitelj od prvog dana počela dobivati ​​neobične SMS poruke od Magdalene. Slala je poruke svojoj obitelji kao da su s njom na odmoru, pitajući ih bi li sada došli u njezinu sobu.

Također je prijavila da je čula glasove u svojoj sobi. Njezina je obitelj čak primila pozive zbog njezina ponašanja od njezina putničkog agenta Mahmuda Hairija, koji je govorio poljski. Kako se Magdalena počela ponašati sve čudnije, Mahmoud je postao zabrinutiji.

Njezinoj su obitelji od njega počele pristizati brojne čudne fotografije njihove kćeri na kojima Magdalena leži u krevetu s ogrtačem koji joj prekriva lice ili leži sklupčana u hodniku.

četvrtak

Zbog njezina ponašanja obitelj se zabrinula i pokušala joj organizirati let kući, no jedini let iz Egipta bio je u subotu. Stanje joj se znatno pogoršalo do četvrtka navečer. Osoblje je pokušalo sve da je smiri, ali ona je i dalje histerizirala.

petak

Gosti hotela pronašli su je u petak ujutro bez svijesti na podu hodnika pa ju je osoblje hotela odvezlo u bolnicu. Ušla je u bolnicu ponašajući se naizgled normalno, liječnici su je brzo otpustili i brzo je vraćena u hotel. Izvještaji su proturječni o tome zašto joj nije pružena pomoć, ali činilo se da se dobro ponašala u bolnici pa je vraćena u hotel .

Subota — prvi pokušaj samoubojstva?

Bio je to dan kada je Magdalena trebala ići kući. Neki izvještaji navode da je pokušala počiniti samoubojstvo oko 6 ujutro na krovu hotela, ali ju je hotelsko osoblje spriječilo da skoči. Kasnije tog dana stigla je u zračnu luku u subotu spremna za povratak kući.

No počela se ponašati još čudnije nego prije i na kraju je osiguranje nije pustilo u avion zbog njene nestabilnosti te je vraćena u hotel. Prema izvoru, bila je u lošem psihičkom stanju. Nažalost, hotel je nije primio natrag zbog svih problema koje je tamo izazvala.

Te noći čula se sa svojim dečkom, ali ne sa svog telefona, već sa telefona turističkog vodiča, Mahmuda. Mahmoud započinje razgovor sa svojim dečkom, držeći slušalicu dok Magdalena priča.

Cijeli poziv je zbunjujući i čudan. Ona jedva priča, ono što govori nema puno smisla, cijelo vrijeme se ljulja naprijed-natrag i ponavlja slovo “M”.

Govorila je vrlo uznemirujuće stvari i molila svog dečka da dođe po nju, ali kada je pitao što se događa, nije mu odgovorila.

Videozapis završava kada njezin turistički vodič, Mahmoud Hairi, podigne slušalicu i kaže Markusu na poljskom “ovo je gubljenje vremena” i kaže da će ga Magdalena nazvati kasnije. Novine su bile pune sumnji o “tamnoputom muškarcu” na kraju videa, a Mahmoud je ubrzo imenovan kao osumnjičenik za ubojstvo, iako nije bilo dokaza o njegovoj umiješanosti u kasniju smrt.

U nastavku pogledajte cijeli video poziv:

To sugerira da joj se nešto dogodilo i da se jako plašila išta reći svom dečku pred Mahmoudom dok joj je on držao telefon, pisali su mediji o ovom slučaju.

Još jedan odlazak u bolnicu i još jedan pokušaj samoubojstva?

Te je noći Magdalenin prijatelj Maciej, koji se spominje u videopozivu, doputovao iz Poljske kako bi je odveo kući. Bila je toga svjesna i znala je da će već sljedeći dan biti s njim. Nakon poziva, Magdalenu je Mahmud vratio u istu bolnicu. Dok je tijekom prvog posjeta bolnici djelovala normalno, drugi posjet nije mogao biti drugačiji.

Odbila je pregled, počela se tući s bolničkim osobljem i počela im bježati dok su je pokušavali uhititi. Ovaj video prikazuje cijelu torturu. Kad su je konačno sustigli, odveli su je u privatnu sobu gdje su je ručnicima vezali za krevet.

Medicinska sestra koja je čuvala Magdalenu malo je kasnije odvezala ručnike jer je trebala na zahod. Kad se oslobodila, nasrnula je na medicinsku sestru, potrčala do prozora i skočila s drugog kata. Od zadobivenih ozljeda odmah je proglašen mrtvom.

Teorije

To je navelo mnoge ljude da se zapitaju, posebno njezinu obitelj, je li pokušavala počiniti samoubojstvo zbog mentalne bolesti kao što je bipolarni poremećaj ili je pokušavala pobjeći od nekoga, možda od Mahmouda.

Postoje mnoge teorije o ovom slučaju kao da je bila jako drogirana, otuda i abnormalno ponašanje. U roku od nekoliko dana, njezino se ime našlo u središtu jedne od najvećih priča te vrste koja je pogodila Poljsku posljednjih godina, s njezinom smrću povezanom s nizom optužbi u rasponu od ubojstva do trgovine ljudima.

Poljski mediji tvrdili su i pisali da je Magdalena ubijena, a niz sumnjivih dojava počeo je poticati glasine na društvenim mrežama. Poljski tabloid Pudelek objavio je priču pod naslovom “U EGIPTU UBIJENA 27-godišnja Poljakinja!” netočno navodeći da je pronađena u svojoj sobi s misterioznim ozljedama glave.

Priča je uključivala tvrdnje Magdalenine sestre da je silovana na spoju na koji je išla, a tabloid Fakt piše da je, iako je pala s prozora, tada morala biti u nesvijesti jer je zadobila samo ozljede na lijevoj strani.

Na društvenim mrežama počeli su tvrditi da je Magdalenin živčani slom nastao nakon što je bila grupno silovana, u sado-mazo ritualu zvanom taharrush game. Izraz koji na arapskom doslovno znači “grupno uznemiravanje”.

Dana 10. svibnja, tjednik Vprost objavio je priču u kojoj se “ritual” opisuje kao “vrsta javne kazne za loše ponašanje žene”, gdje “muškarci okružuju žrtvu dodirujući joj intimne dijelove tijela”. Seksualno zlostavljanje postalo je istaknuto obilježje teorija zavjere, a turistički vodič Mahmoud Hairi uvijek je u središtu teorija.

Dana 9. svibnja, obiteljski privatni detektiv rekao je novinama Dziennik Łodzki da ne vjeruje u egipatsku verziju događaja, tvrdeći da Zhukova nije mogla umrijeti od pada s drugog kata zbog svoje atletske sposobnosti i treniranja maratona.

Umjesto toga, rekao je da ju je drogirala “organizirana banda”, u kojoj je turistički vodič imao “ključnu ulogu”. U videu na YouTubeu, koji je pregledan gotovo tri milijuna puta, tvrdi da ju je Mahmoud spriječio da se ukrca na avion za Poljsku.

Obdukcija koju su izvršila dva odvojena tima poljskih stručnjaka potvrdila je da nije bila žrtva nasilja ili seksualnog napada. Jedine ozljede bile su one u skladu s padom.

Previous articleStigla ponuda za Rebića, Milanu nude 15 milijuna!
Next article‘Nije baš oduševljen’: Uhvatila buket na svadbi, reakcija njenog dečka postala hit

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here