Home Mozaik Mlada majka na operaciji nakon što joj je vibrator zapeo u stražnjici!...

Mlada majka na operaciji nakon što joj je vibrator zapeo u stražnjici! (VIDEO)

315
0

Sophie (27) iz Essexa završila je na hitnoj, a kasnije i na operaciji jer joj je vibrator zapeo u stražnjici. Svoje iskustvo podijelila je sa svojim pratiteljima na TikToku, a video je ubrzo postao viralan. Video u kojem je podijelila rendgenske fotografije skupio je preko 140 tisuća lajkova, a ljudi su željeli znati kako je dospjela u tu situaciju.

“Kad sam ga stavila, bio je uključen, a nakon što je zapeo nisam ga mola isključiti i sigurno je vibrirao nekoliko sati”, rekla je Sophie, a zatim objasnila:

– Pokušao sam zaspati, ali bilo je jako teško. Nazvala sam hitnu pomoć da ih pitam za savjet, a oni su mi htjeli poslati liječnike. Rekla sam im da ću doći ujutro jer mi djeca spavaju i ne mogu ih ostaviti same. Pokušala sam zaspati, što je bilo dosta teško jer sam osjećala vibracije u kralježnici – nastavlja Sophie.

@zone4trill #tiktoker #sophzaloafs ♬ About Damn Time – Lizzo

Kaže da je napokon uspjela zaspati, a kad se ujutro probudila, vibracije su prestale pa je pretpostavila da je baterija ispražnjena.

– Otišla sam ujutro u hitnu. Liječnici su sve pokušali, čak su i vibrator pokušali skinuti rukama, ali nije išlo. Na kraju nije preostalo ništa drugo nego poslati me na operaciju – rekla je Sophie i zaključila:

– Kad sam se probudila nakon operacije u lavoru pored kreveta je bio moj vibrator. Bila sam znatiželjna i odlučio sam ga pogledati. Pritisnula sam gumb i počelo je vibrirati. Baterija se, čini se, ipak nije ispraznila.

Previous articleJe li Slovenac i bivši igrač Partizana tajanstveni stranac koji će preuzeti Dinamo?
Next articleVIDEO: Pogledajte gol Petkovića za vodstvo Dinama protiv Hajduka

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here