Home Mozaik Mladenki se pokvario auto: do crkve je prate vatrogasci

Mladenki se pokvario auto: do crkve je prate vatrogasci

214
0

Kvar i poziv u pomoć, pa trk prema oltaru uz zavijanje sirena. Zahvaljujući intervenciji vatrogasaca u pokrajini Južni Tirol, mladi par uspio je na vrijeme izgovoriti sudbonosno “da”.

Posebna misija da bi se spasio brak. Dobrovoljni vatrogasci Vange, na visoravni Renon, u pokrajini Južni Tirol, intervenirali su kako bi spasili mladenku: auto koji ju je trebao odvesti u crkvu nije htio upaliti, a žena nije imala pojma kako stići na vrijeme na mjesto gdje je bilo zakazano vjenčanje. Ponekad može biti nešto kašnjenja, no mladenka je riskirala da neće uspjeti izgovoriti sudbonosno “da”.

Srećom, intervenirali su vatrogasci Vange koji su, doznavši za kvar, prekinuli aktivnosti u kojima su bili angažirani i priskočili mladenki u pomoć. Otišli su po ženu sa službenim kombijem, naravno okićenim cvijećem za tu priliku, a zatim su otišli u crkvu uz zavijanje sirena. Mlada je tako uspjela na vrijeme stići u župnu crkvu Vange i svadbena svečanost je mogla započeti. Neočekivani događaj će zasigurno učiniti uspomenu na ovaj poseban dan još jedinstvenijom.

Previous articleKoje su obaveze i dužnosti predstavnika suvlasnika
Next articleFilipović od iduće godine komunalni doprinos povećava za 10%

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here