Home Mozaik Mladić je tijekom fešte učinio neočekivani potez, kada je njegova djevojka vidjela...

Mladić je tijekom fešte učinio neočekivani potez, kada je njegova djevojka vidjela o čemu je riječ počela je vrištati

76
0

Ljubav često zna biti nepredvidiva – dogodi se kad se najmanje nadamo i na mjestima gdje je ne očekujemo. Najsnažnije ljubavne priče počele su upravo tako i traju do danas.

U moderno doba, kada čujemo kako su se naši roditelji upoznali ili započeli zajednički život, to zvuči kao scenarij za romantični film. Uglavnom je sve krenulo spontano, bez puno razmišljanja. Emocije su bile ključne. Pa se čini da su se neke mlađe generacije, vođene tim romantiziranim vremenima, odlučile spontano vjenčati.

Jedan video o početku ljubavi upravo je osvojio svjetsku javnost. Naime, prikazuje užarenu atmosferu u klubu u kojem se ljudi zabavljaju. U jeku slavlja mladić je kleknuo i izvadio kutiju sa zaručničkim prstenom za odabranicu svog srca.

Djevojka koja se našla ispred mladića isprva nije razumjela poruku koju joj je poslao, no nekoliko sekundi kasnije pala je u potpuni trans, počela vrištati i skakati od oduševljenja.

Uzela je kutiju u ruke, a slavlje se nastavilo još žešće. Ovaj TikTok video naišao je na opće oduševljenje javnosti. Video javnog angažmana prikupio je gotovo pola milijuna lajkova i više od 600 komentara.

  • Želim ovakav angažman –
  • Kakva atmosfera, svaka čast na ideji
  • Ali ona koja nije shvatila, pun pogodak –
  • Dečko je originalan, moram priznati –
  • Misliš da ga je odbila? – samo su neki od komentara koji pljušte TikTokom.
Previous articleSrpska premijerka se bizarnom fotografijom osvrnula na prosvjede
Next articleŽena je 15 godina tražila sina koji je na silu odveden od nje; onda je na Facebooku prepoznala poznato lice

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here