Home Mozaik Žena je 15 godina tražila sina koji je na silu odveden od...

Žena je 15 godina tražila sina koji je na silu odveden od nje; onda je na Facebooku prepoznala poznato lice

72
0

Hope Holland je Amerikanka iz Kalifornije koja je izgubila sina kada je imao samo 3 godine. Naime, njezin suprug je pobjegao iz obiteljske kuće i sa sobom poveo dijete. Koliko god se trudila, Hope nije uspjela pronaći mališana, no kako je ljubav majke prema djetetu najjača na svijetu, ova žena nije odustala u namjeri da pronađe sina. Čak je angažirala i privatnog detektiva, no i on je bio izgubljen.

  • Jedini fokus koji sam imala tijekom prve 3 godine bio je pronaći sina. Kako sam to tražila potpuno je nebitno, ali to je bila jedina važna stvar u mom životu – rekla je Hope.

Ipak, sudbina je htjela da joj se putevi spoje sa sinom Jonathanom. Ta je žena, 15 godina nakon njegova nestanka, jednog dana na Facebooku vidjela fotografiju na kojoj ga je prepoznala. Naime, ona je snimila onu fotografiju svog sina, koji je tada imao nepune 3 godine, kako se kupa u kadi sa starijim bratom. Fotografiju koja je spojila majku i sina objavio je Jonathonov prijatelj, a upravo je to ono što je Hope čekala 15 godina.

  • Suze su mi nekontrolirano tekle niz lice, ruke su mi se tresle, tijelo mi se treslo – rekla je Hope prisjećajući se trenutka kada je ugledala fotografiju.

Odmah je kontaktirala osobu koja je objavila fotografiju i saznala da je njezin sin sve te godine bio u Meksiku. Ispostavilo se da je cijelo vrijeme pokušavao pronaći i svoju majku, ali nije imao pojma. Na kraju su se konačno dogovorili da Jonathan prvom prilikom dođe u Kaliforniju.

Televizijske ekipe čekale su Jonathana u zračnoj luci kako bi snimile dirljiv susret majke i sina. Jonathan nije znao ni riječi engleskog, govorio je samo španjolski, no to ga nije spriječilo da poleti majci u zagrljaj. Našalila se da malo govori španjolski pa im je to donekle olakšalo komunikaciju. Zapravo, riječi im nisu ni trebale, iako je sada osamnaestogodišnji Jonathan majci neprestano govorio da je voli, i to na španjolskom.

Složili su se da se Jonathan odmah privremeno preseli kod svoje majke. Pošto još nije završio srednju školu, dogovor je bio da dođe kući na 2 mjeseca dok ne završi školu, a onda se preseli u Americi zauvijek. Neizmjerno se veselio susretu s majkom, a tek je trebao upoznati brata kojeg nije vidio 15 godina.

Previous articleMladić je tijekom fešte učinio neočekivani potez, kada je njegova djevojka vidjela o čemu je riječ počela je vrištati
Next articleMajka naručila termin za vjenčanje vlastitog sina, svećenik ju je odbio

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here