Home Sport Modrić glavni junak novog viralnog videa: Pogledajte što je napravio Bellinghamu!

Modrić glavni junak novog viralnog videa: Pogledajte što je napravio Bellinghamu!

239
0

Danas se Real Madrid upušta u gostujući dvoboj protiv Betisa u okviru prvenstva (16.15), s dodatnim imperativom pobjede kako bi stvorio pritisak na Barcelonu i Gironu, koji će odmjeriti snage međusobno. Carlo Ancelotti može računati na povratak nekoliko ključnih igrača, što bi moglo pridonijeti olakšanju situacije u kojoj se Kraljevski klub trenutno nalazi.

Ozljede su postale konstanta za Real Madrid tijekom ove sezone, s trenutačno sedam nedostupnih igrača. Povratkom Kepe i Luke Modrića, situacija bi se mogla popraviti. Keppa, baskijski vratar, sjedio je na klupi protiv Granade, no Ancelotti mu je dao prednost pred Luninom, unatoč dobrom nastupu potonjeg. Međutim, uočava se očekivan povratak Kepe u prvotnu postavu tijekom utakmice u Sevilli. Osim toga, Modrić je uspješno sanirao probleme s bedrom, zbog kojih je propustio dvije prethodne utakmice, pa se sada spekulira o njegovom povratku među početnih jedanaest.

Dokaz da je Modrić spreman za početak utakmice od prve minute leži u nedavnom prikazu s treninga, koji je podijeljen putem španjolskog AS-a. “Hrvat na treninzima pruža maksimum, što je jasno pokazao tijekom posljednje sesije bijelih. Maksimalan intenzitet”, pišu španjolski izvori. Kapetan Hrvatske nogometne reprezentacije nije štedio ni najboljeg strijelca Reala ove sezone, Judea Bellinghama. Nakon što ga je Bellingham pokušao zaobići, Modrić je odlučno reagirao oštrim klizećim startom, demonstrirajući spremnost za današnji susret. Cijenjeni španjolski list izdvaja ovu situaciju kao ilustraciju posvećenosti koja je Modrića održala u kraljevskom klubu, unatoč njegovih 39 godina.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here