Home Sport Modrić: Livaja? Nismo razgovarali… On je donio odluku i on zna razloge

Modrić: Livaja? Nismo razgovarali… On je donio odluku i on zna razloge

299
0

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije, Luka Modrić, izrazio je svoja očekivanja uoči nadolazeće utakmice protiv Turske u Osijeku u nastavku kvalifikacija za EURO. “Stadion izgleda impresivno, iako još nismo vidjeli sve, nešto što napokon i kod nas imamo priliku doživjeti. Veselimo se sutrašnjoj utakmici, nadam se ćemo stadion pamtiti i po rezultatu, a ne samo po njegovom izgledu,” kazao je Modrić.

Hrvatska se suočava s ozljedama igrača, uključujući Ivana Perišića i Andreja Kramarića, ali Modrić vidi to kao priliku za mlade igrače da pokažu svoj potencijal. “Ozljede su hendikep za nas, ali i velika prilika za igrače koji će sada dobiti priliku. Nadam se da će iskoristiti priliku, ovo su utakmice koje ti mogu promijeniti reprezentativnu karijeru,” istaknuo je.

Također je prokomentirao odluku Marka Livaje o oproštaju od reprezentacije.

“Nismo razgovarali, žao mi je što više nije s nama. On je donio odluku i on zna razloge i to treba poštovati i izraziti mu zahvalnosti za sve što je pokazao u hrvatskom dresu”.

Modrić očekuje tešku utakmicu protiv Turske, ističući njihovu odličnu ekipu, ali vjeruje u želju i snagu hrvatskog tima.

Kapetan se također osvrnuo na svoju minutažu u Real Madridu i izrazio želju za redovitim nastupima, bez obzira na izazove koje to donosi. Na kraju, iznio je svoje mišljenje o mladom turskom talentu, Ardi Guleru, koji je stigao u Real Madrid.

Previous articleOpatija.TI: Širenje ljubavi i različitosti Crvenim Tepihom (VIDEO)
Next articleHrvatska pošta traži nove radnike, nudi mizerne plaće, najmanje plaćaju poštare na Kvarneru

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here