Home Mozaik Opatija.TI: Širenje ljubavi i različitosti Crvenim Tepihom (VIDEO)

Opatija.TI: Širenje ljubavi i različitosti Crvenim Tepihom (VIDEO)

365
0

U samo deset dana, račun Opatija.TI uspješno se proširio s platforme TikTok na Instagram, postavši hit na društvenim mrežama. Ovaj uspjeh ne bi bio potpun bez značajnog zanimanja za projekt iz zemalja Južne Amerike gdje su se video sadržaji brzo širili. Profil “resiliencia_humana” s 12 milijuna pratitelja, profil “diversidadconflavia” kao dio Cadena 3 radia iz Argentine s Facebook stranicom od 1,4M pratitelja, profil El Meme Callejero i drugi podijelili su svoje oduševljenje i poruku:

View this post on Instagram

A post shared by Resiliência Humana (@resiliencia_humana)

Crveni Tepih za Život

Svi spominju račun Opatija.TI, nakladnika portala Rijeka Danas i kreatora sadržaja Zvonimira Peranića iz Hrvatske, koji se nedavno proširio na platformu Instagram. Profil se ističe po svojoj jedinstvenoj ideji – crvenom tepihu.

Koncept je jednostavan, ali iznenađujuće efikasan. Mladi vojnik razvija crveni tepih pred prolaznicima, pozivajući ih da pređu preko njega. No, taj čin ima mnogo dublje značenje.

Cilj je jednostavan – potaknuti ljude da se osjećaju posebno. Ideja ovdje nije samo prolaziti preko tepiha, već proći preko njega sa osjećajem da su cijenjeni i važni.

Ono što ovaj račun čini iznimnim jest njegova posvećenost inkluziji. Opatija.TI redovito produžuje crveni tepih za osobe s invaliditetom, starije osobe i osobe koje se identificiraju kao nebinarne.

Kao poruka podrške i solidarnosti, Opatija.TI promiče ideju da svatko zaslužuje trenutke osjećaja posebnosti. Tako ovaj nekonvencionalni račun postaje platforma za promicanje inkluzije i poticanje osjećaja vrijednosti kod svih pojedinaca.

Način na koji je račun Opatija.TI osvojio srca publike u Južnoj Americi ne može se zanemariti. Profili poput “resiliencia_humana” prepoznali su duboku poruku ove platforme i podržali širenje ideje crvenog tepiha.

Ova priča o crvenom tepihu za različitost i osobnost dokazuje da se jednostavna, ali snažna poruka može širiti diljem svijeta i dodirnuti srca ljudi.

Pridružite se ovom čarobnom putovanju prema osjećaju posebnosti i podržite inkluziju. Vrijeme je da zajedno raširimo crveni tepih i krenemo prema svijetloj budućnosti!

Zvonimir Peranić i Rijeka danas su tako dodatno proširili priču o crvenom tepihu.

Dramaturgija Zvonimira Peranića dograđuje priču na isticanje i ponovno pronalaženje izgubljene čovječnosti integrirajući sve ljude u zajedničku priču Crvenog tepiha. To svjedoče i na stotine komentara korisnika diljem svijeta, koji ističu kako im se vraća osmijeh na lice, Javljaju se i mnogi s ponovno probuđenim emocija i suzama koje im poteku licem gledajući ove videe.

Previous articleHajduk ima najstariju ekipu HNL-a, Rijeka i Lokomotiva najmlađe
Next articleModrić: Livaja? Nismo razgovarali… On je donio odluku i on zna razloge

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here