Home Sport Modrić napravio neviđeni show na presici pred finale Lige prvaka!

Modrić napravio neviđeni show na presici pred finale Lige prvaka!

144
0
c559fced 62ee 4ca6 9d88 18e7375323aa
Youtube

Zadnja konferencija za medije Reala pred večerašnje (21 sat) finale Lige prvaka protiv Borussije Dortmund na Wembleyju bila je ozbiljna. Naravno, zato što neposredno prethodi utakmici godine, onoj za naslov prvaka Europe. Najveći klub predstavljali su trener Carlo Ancelotti te kapetani Nacho i Luka Modrić. Novinari su atmosferu pokušali opustiti tako da su im na kraju svoj trojici postavili pitanje što će osjetiti kada prije utakmice čuju himnu Lige prvaka.

Nacho je ozbiljno odgovorio: “Svi znaju koliko Realu znači Liga prvaka jer naše brojke u tom natjecanju sve govore. To nam je posebno natjecanje, ali i najveća odgovornost.”

Zatim je riječ uzeo Ancelotti. Kao onaj koji najbolje zna što je finale Kupa/Lige prvaka jer je dva puta u njemu trijumfirao kao igrač dok je kao trener u njemu momčadi vodio šest i slavio četiri puta, Ancelotti je u monologu od minutu i pol također ozbiljno govorio o težini i važnosti te utakmice i koliko je za nju potrebno pameti, vještine, znanja, truda i sreće.”

Konačno, došao je red na Modrića, a on je samo pokazao na Ancelottija, rekao “Savršeno, nemam ništa dodati ovome”, te se ustao. Na to je stotinjak novinara u dvorani puklo od smijeha.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here