Home Mozaik ‘Moglo bi biti nečega’: Zvijezda Malcolma u sredini potvrdila reboot serije?

‘Moglo bi biti nečega’: Zvijezda Malcolma u sredini potvrdila reboot serije?

128
0

Iako još nije stigla službena potvrda, čini se da stiže reboot kultnog sitcoma Malcolm u sredini. Zvijezda serije Frankie Munitz u nedavnom je intervjuu za Fox News Digital potvrdio da je reboot moguć.

Munitz je u intervjuu otkrio kako je sada napokon pogledao seriju koja ga je proslavila te da bi volio znati što se dogodilo s obitelji. Glumac je izjavio kako je Bryan Cranston, koji glumi oca Hala u seriji, pokretač ideje o rebootu.

“Znam da je Bryan Cranston stvarno zainteresiran za ovu ideju i da je krenuo s pisanjem scenarija i pokrenuo sve. Dakle, moglo bi biti nečega. Bio bih 100% za to. Ali ne znam – vidjet ćemo što će se dogoditi”, otkrio je.

Iako Munitz nije izravno potvrdio snimanje reboota, fanovi se nadaju da je ovo najava. Dobar znak je i činjenica da Munitz ponovno gleda seriju što je potpuno promijenilo njegovu perspektivu vezanu uz iskustvo snimanja sitcoma.

“Kad sam snimao seriju, očito sam bio dijete”, rekao je 36-godišnji glumac, koji je imao 13 godina kada je serija počela.

“Snimili smo sedam sezona, 151 epizodu. Nisam stvarno gledao seriju dok je bila na programu, ali sada sam je gledao sa suprugom. Shvatio sam, ‘Vau, to je ono što smo radili’… Mogu se odvojiti od toga da sam glumio u njoj i pogledati seriju kao obožavatelj”, izjavio je.

Dok obožavatelji čekaju službenu potvrdu reboota, možda će biti malo nezgodno pridobiti neke od članova glumačke postave. Otkako je vrlo uspješan sitcom završio 2006., zvijezde serije nastavile su biti u središtu pozornosti. Ali isto se ne može reći za Erika Pera Sullivana, koji je tumačio Deweya, najmlađeg djeteta smiješne obitelji.

Unatoč tome što je omiljeni lik obožavatelja, glumac se povukao iz javnosti još od finala serije, a Munitz je otkrio koji je razlog tome.

Previous articleNapastvovao rođakinju, kad je saznao da je trudna polio ju petrolejom i zapalio!
Next articleIzašla je matematička mozgalica koju ne mogu svi riješiti: Usudi se, preteško je! (FOTO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here