Home Vijesti VIDEO: Moj glas vrijedi i ako nije za SDP i HDZ

VIDEO: Moj glas vrijedi i ako nije za SDP i HDZ

327
11

Pojedinci iz tzv. velikih stranaka ovih dana svjesno obmanjuju javnost tvrdnjama kako je glas koji ne pripadne baš njima – bačen glas – Savez ‘BEZ KOMPROMISA’ smatra kako glas za mlade, za Rijeku, za regionalizaciju, za umirovljenike i za zaštitu prirodnih resursa Istre i Kvarnera nije bačen glas nego glas koji će omogućiti dostojnu reprezentaciju tih skupina i vrijednosti u Saboru, istaknuo je na današnjem predizbornom skupu koalicije u Rijeci nositelj liste Danko Švorinić i najavio akciju ‘Moj glas vrijedi’ koja će se provoditi od 21.11. do 2.12. s ciljem prikupljanja javne podrške koalicijskoj listi.

‘Savez do izbora namjerava prikupiti podršku barem 12.000 građana koji će nam na taj način omogućiti da s našim programom branimo njihove interese u Saboru. Podrška će se skupljati na Korzu, širom 8. izborne jedinice, putem Facebooka i weba’, poručio je Švorinić. Rezultate, odnosno odaziv građana bit će moguće iz dana u dan pratiti putem Facebooka i internetskih stranica Akcije mladih i Liste za Rijeku, zajedničke stranice www.bezkompromisa.com, riječke stranice Novog lista, na portalu Rijekadanas.com te kod šatora na Trgu 111. brigade.

Predsjednik Akcije mladih Mario Alempijević istaknuo je širinu koalicije za što je dokaz da se na listama nalaze i brojni ugledni nezavisni pojedinci poput Brune Poropata, Vjerana Piršića i Rolanda Sušnja – Pozivam sve one koji misle da njihov glas vrijedi i ako ne glasaju za HDZ i SDP da podrže akciju ‘Moj glas vrijedi’ i koaliciju ‘Bez kompromisa’ na izborima’, zaključuje Alempijević.

Čelnik istarskog Odbora za referendum i rovinjski vijećnik Bruno Poropat istaknuo je kako Savez ‘Bez kompromisa’ želi da se građane prepozna kao sposobne ljude koji znaju upravljati svojim prostorima. Poropat je naglasio kako se savez protivi projektima Brijuni Rivijeri, Roockwol i TE Plomin 3 za što traži referendum. – Bilježimo 10 milijuna noćenja u protekloj sezoni, a sve te ljude koji ovdje borave treba nahraniti. Tu leži šansa za naše seljake, istaknuo je Poropat.

Sanja Frankola, općinska vijećnica u Kršanu, smatra da bi građani u svim odlukama trebali aktivno sudjelovati putem referenduma, a posebno u odlukama o lokacijama velikih zagađivača poput najavljene termoelektrane na ugljen u Plominu koju skrivaju iza projekta Plomin C.

Previous articleIstarski.hr: U 8. izbornoj jedinici prag prelaze Kukuriku, HDZ, Laburisti i AM-Lista za Rijeku?
Next articleU Rijeku preko BiH sa 3,34 promila alkohola u krvi!

11 COMMENTS

  1. NA koje jeftine fore se uguravaju ti “mladi ” u politiku…change….Yeah!!! kad već nemam posao, ugurati ću se u neku skupštinu i kenjat po drugima…ništa lakše,,jedini zastupamo veliki dio već bijesne mase,a da i obavezno ćemo biti za legalizaciju homo brakova i biti ćemo ful ono okej. GUBA ŠKVADRO!!!!Ko kaže da ste luzeri., samo Kerum

  2. zbrojio ili oduzeo Grujića u koaliciju s Jurčićem i PGS-om, rezultat je NEŠTO ,
    što je ozbiljno u koaliciji Akcije mladih i nekih penzionera ?

  3. Koja je razlika između Grujićeve invalidske mirovine i grudi Simone Gotovac? Nikakve, oboje su lažne 😀

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here