Home Mozaik “Moj otac je zvao policiju kad sam izgubila nevinost!”: Ispovijest poznate pjevačice...

“Moj otac je zvao policiju kad sam izgubila nevinost!”: Ispovijest poznate pjevačice rasplakala je njezine obožavatelje

214
0

Pjevačica Lily Allen otkrila je kako je njezin otac Keith Allen reagirao kada je izgubila nevinost. Allen se nedavno pojavila u podcastu komičara Alana Carra “Life’s a Beach”, gdje je govorila o vremenu kada je izgubila nevinost dok je bila na odmoru sa svojim ocem, glumcem Keithom Allenom i slavnim bratom Alfiejem Allenom.

“Izgubila sam nevinost s tipom po imenu Fernando u Brazilu kad sam imala oko 12 godina”, otkrila je, prije nego što je pojasnila: “Ne, šalim se.”

Iako Allen nije otkrio koliko je zapravo imala godina kada je izgubila nevinost, rekla je Carru da “više nikada nije razgovarala s Fernandom” nakon njihovog spoja. Pjevačica je priznala da je to iskustvo bilo “pomalo traumatično” jer je njen otac istu noć zvao policiju zbog nje.

“Zapravo sam nestala. Otišla sam u njegovu hotelsku sobu – bila sam na odmoru s tatom i bratom – i očito se nisam vratila u svoju sobu”, rekla je Lily Allen.

Objasnila je da je “prespavala sljedeće jutro” te da ju je probudila policija “koja je trčala po cijelom hotelu” u kojem su odsjeli.

“Policija je doslovno češljala plažu i ispitivala ljude jesu li me vidjeli”, dodala je.

“Mislili su da sam se utopila. Nisam imala srca reći ‘Ne, upravo sam izgubila nevinost’. Nakon toga neko vrijeme nisam imala spolni odnos”, rekla je 38-godišnja pjevačica.

Od tada se britanska pjevačica skrasila sa zvijezdom serije Stranger Things Davidom Harbourom. Njih su se dvoje upoznali preko aplikacije za spojeve dok je Raj snimao Black Widow u Londonu.

Vjenčali su se u rujnu 2020. na intimnoj ceremoniji vjenčanja u Las Vegasu. Allen je prethodno bila u braku sa Samom Cooperom, s kojim ima kćeri Ethel i Marnie.

Previous articleIstraživanja pokazuju: Hrvatskoj prijeti ‘vlažna vrućina‘, evo u kojim gradovima će biti najgore
Next articleSnimka mišićavog klinca “sa šest godina” skupila 10 milijuna pregleda (VIDEO)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here