Home Sport ‘Moj sin je nevin. Ali neće reći tko je radio nerede, pa...

‘Moj sin je nevin. Ali neće reći tko je radio nerede, pa nije on izdajica’

247
0

Sva 42 uhićena navijača Hajduka nalaze se u istražnom zatvoru, gdje će provesti mjesec dana. Većina njih je na velikogoričkom Županijskom sudu rekla da se ne osjećaju krivima, a neki su vrlo detaljno iznosili obranu. Za Dnevnik Nove TV progovorila je mama jednog od pritvorenih mladića. I ona rezolutno tvrdi, njen sin uhićen je bez razloga.

“Bio je na tom odmaralištu, sjedio je u autu i policajac je pristupio njemu, izvukao ga iz auta i bacio ga na pod. Stavio mu lisice i ubacio ga u automobil i odveo ga u policiju”, uvjerena je.

Na pitanje novinara koliko je tome za vjerovati, pošto gotovo svi uhićeni tvrde da nisu aktivno sudjelovali u neredima, kaže: “Nažalost istina je. Većinom su pobjegli ti koji su nered napravili”.

Kaže da je njen sin do sada imao problema s policijom samo jer je par puta na stadion htio unijeti baklju, pa je morao platiti kaznu. Upitana ima li neki konkretan dokaz koji oslobađa njenog sina, kaže: “Ima odvjetnica, ali odvjetnica mi je rekla da će sad oni priložiti taj dokaz”.

Na pitanje zašto odvjetnica to nije priložila odmah, mama uhićenog tvrdi da “oni jednostavno nisu htjeli prihvatiti nikakav dokaz”.

Previous articleKacusha show s Milanom Radovićem: Rijeka ima velike šanse za pobjedu! (VIDEO)
Next articleBjelica napušta Osijek i vraća se u Italiju?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here