Najnovije

Most: Peranića smo suspendirali – Peranić: Nije mi ništa stiglo, kandidiram se za predsjednika!

Most: Peranića smo suspendirali – Peranić: Nije mi ništa stiglo, kandidiram se za predsjednika!

This image has an empty alt attribute; its file name is peranic-1024x576.jpg

Nastavlja se medijski rat člana Mosta Zvonimira Peranića i ostatka te stranke. Podsjetimo, Peranić je na sjednici Gradskog vijeća replicirao stranačkoj kolegici Petri Mandić koja je za govornicom ustvrdila kako Most neće podržati proračun.
‘Dio nas u Mostu pomno je analizirao proračun i došao do zaključka da se ništa nije promijenio u odnosu na prošlu godinu kada smo podržali proračun pa ćemo ga podržati i ove godine’, replicirao je Peranić.

Odmah je uslijedila reakcija Mosta u kojoj su se ogradili od Peranića:
– Vezano uz “Usvajanje proračuna u Gradu Rijeci” i dio medijskih objava o toj temi, nužno je naglasiti da je vijećnik Zvonimir Peranić suspendiran iz Mosta prije sedam mjeseci, nakon što je podržao HNS-ovog Andreja Poropata za novog predsjednika gradskog vijeća. Peranić je šest mjeseci predsjednik kluba Liste za Rijeku i njegovi postupci ni na koji način nisu povezani sa stavovima i odlukama Mosta, Prema jučerašnjim događanjima jasno je da je suspenzija Zvonimira Peranića bila ispravna odluka. Prije sedam mjeseci je također pokrenut postupak njegovog brisanja iz članstva Mosta te je iz svega navedenog jasno da su odluke koje Zvonimir Peranić donosi već više od šest mjeseci isključivo njegove i on u svome djelovanju nema više nikakve veze s djelovanjem Mosta. Most u riječkom gradskom vijeću predstavljaju isključivo Petra Mandić i Josip Kukuljan, izjavio je Nikola Grmoja.

Nakon toga, oglasio se i sam Peranić koji na svom facebook profilu tvrdi da u 7 mjeseci nije dobio baš nikakvu stranačku odluku.

– Pravna služba MOST-a u svojoj brzini još mi nije dostavila ikakvu informaciju o mojoj suspenziji, pokrenutome stegovnom postupku i oduzetim članskim pravima od prije sedam (7) mjeseci. Isto tako nije mi poznato koje sam odluke, kojega tijela prekršio, kao niti koje(a) su(je) persone(a) pokrenule(a) stegovni postupak.
Obzirom da formalno nisam obaviješten o ičemu, ovim putem ističem kandidaturu za predsjednika gradske (riječke) i/ili županijske (PGŽ) koordinacije Mosta, kada izbori budu raspisani.
Za one koji ne znaju Most je jedina stranka u Rijeci koja funkcionira bez provedenih stranačkih izbora već po sistemu kao da ima Cara, a nastupa na svim izborima, zaključuje Peranić.

Midas

Click to add a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Najnovije

More in Najnovije

Korodiranje limova dodatno poskupilo obnovu broda Galeb

spApril 16, 2019

Od danas opet skuplje gorivo!

spApril 15, 2019

‘Zašto Rijeka ima najgore organiziran maraton?’

spApril 14, 2019

Needcompany: Svjetska kazališna atrakcija sutra u Zajcu

spMarch 23, 2019

Večeras na Molo longu zabavni program i puštanje lampiona

spMarch 23, 2019

Teška prometna nesreća na Jadranskoj magistrali

spMarch 19, 2019

Armada navijala u Zaprešiću ali uz uvrede Miškoviću

spFebruary 10, 2019

The Most Frequant Problems With Business Impair Store Disclosed

vinkoJanuary 26, 2019

OMNIA: Sinergija znanja, kreativnosti i tehnologije

spJanuary 25, 2019

Copyright © 2017 Rijeka danas.