Home Mozaik Mrle i Ivanka imaju novi spot, pogledajte ga!

Mrle i Ivanka imaju novi spot, pogledajte ga!

1098
0

Nedavno su nam predstavili spot A good actor kojim su Damir Martinović Mrle i Ivanka Mazurkijević najavili svoje vjenčanje, dok spot za Mornara donosi potpuno drugačiju priču i estetiku, a nastao je u nestvarnom stubištu arhitektonskog čuda poznate Kockice, u maniri “one take” spotova inspiriranih Massive Attackom te Blade Runner estetikom.

Nakon Mrletovog eksperimentalnog snimanja “zvuka grada Rijeke” i željom za njegovom materijalizacijom nastala je pjesma Sailor, koja je zatim otputovala i do Berlina, gdje su na pjesmi sudjelovali i fantastični udaraljkaši pod vodstvom Sanje Fišter, a aranžmane za čela radio je priznati kompozitor i dirigent Frano Đurović.

No to nije sve! Mr. Lee & IvaneSky veliki su zaljubljenici jedne od najvećih suvremenih spisateljica Tatjane Gromače, koju su zamolili da u sklopu Sailora sinkronizira jednu od svojih poema. Unutar ideje spajanja tri forme umjetnosti koju donosi novi spot Tatjana Gromača donosi zapis iz Knjige izmišljenih snova.

Zanimljiv detalj u spotu definitivno je trenutak kad dron kojim je spot sniman biva pušten i oslobođen sigurnosti na milost i nemilost redatelja niz stubište Vitićeve Kockice.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here