Home Mozaik Mrle o komentarima da je u Prljinom glasu bilo treme: ‘U sobi...

Mrle o komentarima da je u Prljinom glasu bilo treme: ‘U sobi je problem, moramo nešto poduzeti’

85
0

Nakon prolaska Leta 3 u finale, Mrle je otkrio kakvi su njegovi dojmovi.

“Bilo mi je drago da su pročitali naše ime prvo, a ne negdje u sredini ili pri kraju jer ne volim te takmičarske emisije gdje se igra za mjesto ili ispadanje, što je još gore”, rekao je Mrle nakon prolaska. “Dan prije Eurosonga je bila čak neka ideja da stojimo svi u redu i kao da ispadamo jedan po jedan. Na svu sreću su fanovi Eurosonga napravili peticiju jer su saznali za to pa je EBU odustao od toga. Ovo je bilo najbezbolnije, razveselilo me to što su nas pročitali prve”, objasnio je Mrle.

“Nakon toga je bila neka užasno dosadna konferencija koja se otegnula. Nakon toga smo otišli u centar Liverpoola gdje nam je hotel, našli smo neke lijepe klubove koji rade do kasno u noć… Bilo je fanova, pridružili su se”, opisao je i kako je izgledalo slavlje nakon emisije.

Mrle se osvrnuo i na komentare da je u Prljinom glasu bilo treme.

“To je još jedan od problema oko kojeg moramo nešto poduzeti. U dvorani smo podijeljeni u male sobe za svakog izvođača i tu stalno radi ta neka ventilacija. Zrak je užasno suh, on se zapravo prehladio. Kaže da je shvatio da se prehladio kad je izašao na pozornicu. Ima neku hunjavicu. Morat ćemo smisliti nešto, ne možemo biti u toj sobi cijeli dan, a ne možemo ni vani biti jer je kiša, a i jer su mjere sigurnosti takve da jednom kad uđeš ti se ne da više izlaziti”, kaže Mrle.

U finalu bi, kaže, mogli jako dobro proći.

“Imamo puno simpatizera u tim velikim zemljama, Njemačka, Poljska… Svi će oni moći glasati”, smatra Mrle. “Imamo glasove istočne Europe, Njemačku imamo, čak i Izrael, Engleska… Mediji nas jako vole”, optimističan je za subotu.

Što je Mrle još otkrio, pogledajte u videu.(Index.hr)

Previous articlePogledajte kako izgleda gnijezdo stršljenova iznutra: Nije za svačiji želudac (VIDEO)
Next articleUkrajinci istjerali rusku brigadu iz Bakhmuta, Prigožin nazvao Putina šupkom?!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here