Home Mozaik Muškarac pokušao ugušiti vlastitu strinu, onda se ispričao: “Mislio sam da je...

Muškarac pokušao ugušiti vlastitu strinu, onda se ispričao: “Mislio sam da je moja cura”

82
0

Muškarac je skočio na nju dok je spavala u svom krevetu, a pored nje su bili njeni dvogodišnji i petogodišnji sinovi

Nisam je htio povrijediti, mislio sam da je moja cura”, opravdava se tako 30-godišnjak koji je u noći između 17. i 18. ožujka pokušao krpom natopljena amonijakom ugušiti svoju strinu u snu, dok je bio pod utjecajem droga. Slučaj se dogodio u pokrajini Varese u Italiji.

Žrtva je pozvala policiju nakon što se uspjela izmigoljiti iz pokušaja napada svog sestrića. Bila je to žena, 40-godišnja supruga brata oca njenog napadača, koja je uspjela razgovarati s istražiteljima nakon što je puštena iz bolnice. Prema rekonstrukciji koju je dala žena, nećak je skočio na nju dok je spavala u krevetu, a kraj nje su bila njezina djeca od dvije i pet godina, jednom joj rukom blokirao glavu, a drugom pritiskao natopljenu krpu u amonijaku na ustima. Ipak, uspjela se osloboditi natjeravši ga da padne s kreveta.

Tek u tom trenutku 30-godišnjak je postao svjestan što se događa, stao je i rekao rođakinji da nazove 112. No prvo joj je priznao kako vjeruje da je njegova partnerica na njezinom mjestu.

Mladić je bio gost u kući svojih stričeva, nakon što su iz kuće izveli svoju majku i partnericu, trudnu s njegovim djetetom, zbog maltretiranja. U svjetlu onoga što se dogodilo, istražni sudac u Vareseu potvrdio je uhićenje i odredio muškarčevom pritvoru u zatvoru.

Previous articleElektričar u Njemačkoj kažnjen s 1500 eura kazne jer je nosio majicu koja promovira rat u Ukrajini (ANKETA)
Next articleFOTO: MUP objavio fotke operacije neutralizacije druge bombe iz Rijeke

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here