Home Vijesti FOTO: MUP objavio fotke operacije neutralizacije druge bombe iz Rijeke

FOTO: MUP objavio fotke operacije neutralizacije druge bombe iz Rijeke

116
0

Danas, 23. veljače oko 9,35 sati na području Kamenjaka policijski službenici Regionalne protueksplozijske jedinice Rijeka na siguran su način neutralizirali avionsku bombu zaostalu iz 2. svjetskog rata, pronađenu na gradilištu u Zvonimirovoj ulici u Rijeci.

Uspješno neutralizirana avionska bomba bila je britanske proizvodnje, ukupne dužine 110 centimetara i sa 107 kilograma eksploziva.

Nakon što je avionska bomba izmještena te je uz pratnju policije krenuo prijevoz planiranom trasom ka mjestu uništenja, u 5.50 sati u potpunosti je normaliziran promet Zvonimirovom ulicom.

Također, time su prestali i razlozi za ostanak unutar stambenih objekata za stanovnike Bračke ulice, kućnih brojeva južno od Zvonimirove, zatim Zvonimirove ulice kućni brojevi 1/1, 24, 26, 28, 30 i 32 i Mirka Čurbega 3/1 ,3/2, 3/3 i 3/4 te građani mogu slobodno izlaziti na otvoreno i vratiti se svojim redovnim aktivnostima.

Zahvaljujemo građanima što su poštovali upute policije te svojim odgovornim ponašanjem doprinijeli nesmetanom tijeku svih poduzetih mjera i radnji vezanih uz izmještanje i neutralizaciju avionske bombe.

Previous articleMuškarac pokušao ugušiti vlastitu strinu, onda se ispričao: “Mislio sam da je moja cura”
Next articleRuski vojnici u Ukrajini imaju rastući problem kašnjenja plaća

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here