Home Biznis Muškarac u Rusiji upucao 5 osoba jer su bili preglasni

Muškarac u Rusiji upucao 5 osoba jer su bili preglasni

765
0

U Rusiji je uhićen muškarac pod sumnjom da je pucao i ubio pet osoba nakon što ih je zamolio da ne budu tako glasni za vrijeme karantene zbog koronavirusa u zemlji.

Muškarac je uhićen preko vikenda nakon svađe sa susjedima dok je stajao na balkonu svog stana, rekao je ruski Istražni odbor državnoj novinskoj agenciji TASS.

Navodni incident dogodio se u selu Yelatma, u regionu Ryazan, u zapadnoj Rusiji. Kao i u većini ruskih regija, područje je nametnulo ostanak u kućama za stanovnike dok se zemlja bori protiv pandemije koronavirusa.
“Policijski službenici stigli su na mjesto događaja odmah. Stanovnika te zgrade rođenog 1988. godine policajci su zatvorili u blizini zgrade u kojoj je pronađeno pet tijela”, rekao je u nedjelju TASS-ov regionalni odjel Ministarstva unutarnjih poslova. “Prema preliminarnim podacima, to su bila četiri muškarca i jedna žena.”
Yelatma

Stojeći na balkonu svog stana, muškarac je navodno “zamolio grupu od četvorice mladića i djevojke koji su se skupili u blizini da ne budu tako glasni”, dodao je TASS pozivajući se na Ruski istražni odbor.
Nakon svađe, muškarac je pucao u njih iz pištolja, prenijela je agencija. Svih pet osoba umrlo je na licu mjesta, dodaje se.
Glasnogovornik Okružnog suda u Kasimovu rekao je TASS-u da je muškarac tijekom ispitivanja priznao incident, rekavši da je djelovao u samoodbrani.
Rusija je zabilježila više od 6.300 slučajeva koronavirusa i najmanje 47 smrtnih slučajeva, pokazuju podaci sa sveučilišta Johns Hopkins.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here