Home Mozaik “Muškarci uvijek pokazuju trbuščiće, ne vidim zašto to ne bih mogla i...

“Muškarci uvijek pokazuju trbuščiće, ne vidim zašto to ne bih mogla i ja”

166
0
zena

Sarah Nicole Landry vrlo je poznata influencerica na Instagramu, pomislite samo da njezin profil ima gotovo dva i pol milijuna pratitelja. Korisnicima društvenih mreža jako je draga mlada američka majka jer na svom profilu nudi videa i postove koji pokazuju koliko je lijepo i pozitivno prihvatiti svoje tijelo onakvim kakvo jest, a da se pritom ne sramite i ne skrivate. Koncept bodypositivityja vrlo je važan za Sarah koja se u jednom od svojih najnovijih videa zapitala: «Ali zašto kad muškarci izlože svoje trbuščiće nitko ništa ne govori, a umjesto toga kad to radi žena… ajme meni!? Video, koji je Sarah objavila i na TikToku, doživio je veliki uspjeh među njezinim pratiteljima koji su ostavili tisuće lajkova i vrlo pozitivnih komentara.

Videozapisi Sarah Nicole Landry

Raspuštena kosa, crni komplet donjeg rublja i prekrasan osmijeh. Ovako se pokazala influencerica Sarah Nicole Landry u videu koji se jako svidio njezinim obožavateljima. Mlada mama pokazala je svoje tijelo bez filtera: strije nastale tijekom i nakon trudnoće te opušteni trbuh. Zatim je napisala: “Muškarci uvijek samouvjereno pokazuju svoj trbuh, pa sam i ja to odlučila učiniti.” Zatim je influencerica nastavila napisavši: “Vjerojatno se djeci govori da imaju atraktivnog tatu, dok će se majkama koje su imale djecu, zapravo ih nosile u sebi i potom rodile, zasigurno reći da se moraju vratiti u formu.”

Sarin video jako je popularan i svidio se mnogima  jer odražava stvarnost, a influencerica je dobila tisuće komentara i poruka mladih mama.

Društveni komentari

Ispod objave Sarah Nicole Landry na Instagramu pojavili su se mnogi komentari, a netko je napisao: „Koristim vaš račun da pokažem svojoj ženi koliko je lijepa. I dalje kritizira svoje strije i koji kilogram viška. Hvala na lijepoj poruci svim ženama. Dame, budite ponosne na sebe” ili je drugi rekao: “Nikad mi nije bilo logično da muškarci mogu imati trbuh dok se žene (koje su se suočile s devetomjesečnom trudnoćom) moraju odmah vratiti u formu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here