Home Mozaik Putovanje avionom iz pakla, beba nije prestala plakati 29 sati

Putovanje avionom iz pakla, beba nije prestala plakati 29 sati

220
0

Priča, s isječkom na Tiktoku, o Henryju Beasleyju i njegovom letu s Novog Zelanda u Njemačku kada dijete nije prestajalo plakati 29 sati

Za neke bi putovanje avionom i boravak uz uplakano dijete moglo predstavljati problem, a to vrlo dobro zna i Henry Beasley koji je ispričao svoj let s Novog Zelanda u Njemačku kada dijete satima nije prestajalo plakati. Njemu, kao i svima ostalima, nije bilo nimalo lako. Inače, zapravo, možete tolerirati kratke letove i biti mirni. I zato što je jedno ljutiti se na nepristojnog putnika koji sluša glazbu bez slušalica ili na nekoga tko neprestano priča. Ali drugo je živcirati se zbog nečega tako prirodnog kao što je vrlo čest dječji plač. Pogotovo ako se uzme u obzir da putovanje može učiniti nervoznim i odraslu osobu, a kamoli dijete.

No, za Henryja, glazbenika grupe Balu Brigada, cijelo putovanje do Berlina u trajanju od 29 sati, bilo je noćna mora. Čovjek je dokumentirao teško putovanje na Tiktoku, objavivši isječak koji počinje tako što pokušava shvatiti situaciju. Ali kako minute i sati prolaze, njegovo lice izgleda sve umornije i iscrpljenije. Primjetni tikovi u očima predstavljaju neobuzdanu unutarnju nervozu. Što dovodi do ironičnog komentara o bebi koja plače. “Dečko ima dobra pluća, ha.”

Dugotrajna rasprava o prisutnosti djece u zrakoplovima traje već dugo

Trzaj u njegovim očima postaje sve učestaliji dok bijesno žvače žvakaću gumu uz beskrajne krike koje uspoređuje i sa zvukom kuhala za vodu. Sve do dugo iščekivanog završetka putovanja, opisanog u mraku slijetanja uz natpis na videu: “Savršena izvedba, nevjerojatna izdržljivost. 10/10.”

Dugotrajna rasprava o prisutnosti djece u zrakoplovima traje već dugo. Podjela javnog mnijenja na one koji brane roditelje, koji imaju sveto pravo putovati avionom kao i svi drugi, i one koji se odlučuju za let bez djece. Pogotovo kada su u pitanju praznici za bijeg od buke svakodnevice. A provođenje vremena opuštanja u avionu s djecom koja stalno vrište može biti dodatni izvor stresa.

Jedna je zrakoplovna tvrtka stoga odlučila problem riješiti na diplomatski način tako što je unutar zrakoplova napravila prostor u koji je djeci zabranjen ulaz. Ideja je to turske tvrtke Corendon. I druge europske zrakoplovne kompanije počinju razmišljati o letovima bez djece (samo za odrasle), po uzoru na tursku kompaniju i druge međunarodne kao što je AirAsia.

@balubrigada

Hey babe, how was your flight?

♬ original sound – Balu Brigada

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here